Maailmas on palju kurva kuju rüütleid, kelle muusika paneb sind tühjusesse vaatama ning kogu oma senises eksistentsis kahtlema. „Set My Heart on Fire Immediately“ seda ei tee. Siinne artpop-melanhoolia on ilus, soe ja helipildilt ütlemata lopsakas. Sa kuulad ja tunned ning mõistad, et nukrus on lihtsalt elu osa. Mike Hadrease ehk Perfum Geniuse viies album on õrnusest ja intiimsusest nõretav. Üdini isiklik, nagu tema puhul tavaks saanud.

Hadreast mõjutas albumit kirjutades tantsuetendus, millele ta hiljuti lugusid lõi. Nii keerlebki ta plaadil kehade, seksuaalsuse ja surelikkuse ümber. Clumsy, shakily / he ran his hands up me / he was afraid / tears streaming down his face laulab ta kammerliku seade taustal haavatavalt ja hellalt ning mina usun kõike, mida ta ütleb. Tänu oma veetlusele haarab „Set My Heart on Fire Immediately“ kuulaja otsekohe lõksu.

Albumi võtab ideaalselt kokku „Describe“, kus kantrimaigulise shoegaze’i juhatab välja kaheminutiline ambient-olesklus. Nii kipubki Perfume Genius kord diskoradadele, siis dream pop’i valda, kuid jõuab alati ballaadide juurde tagasi, mõni inspireeritud Thom Yorke’ist, teine Roy Orbisonist.

Hadreas väänab end elegantselt eri žanrite piiril ning peletab igavuse ­eemale. Laiast eeskujupagasist hoolimata ei jäljenda ta kedagi. Perfume ­Genius on värske, tema ise ning hullupööra aus.