Osa neist nutab oma voodikeses, teisi äiutavad ja toidavad hoidjad lutipudelist. Need vastsündinud lamavad külg külje kõrval mitte sünnitusmajas, vaid hoopis ühe Kiievi äärelinna hotelli kahes suures vastuvõturuumis. Müüri ja okastraadiga piiratud hotell kannab ebakohast nime Venetsija (Veneetsia).

Need on välismaa paaride lapsed, kelle on sünnitanud Ukraina surrogaatemad Kiievi kliinikus BioTexCom Centre. See on maailma suurim surrogaatide kliinik. Lapsed on hotellis lõksus, kuna Covid-19 pandeemia tõttu sulges Ukraina märtsis oma piirid ja nende bioloogilised vanemad pole saanud sinna reisida.

Ärevil vanemad vaatavad oma laste järele videokõnede abil, osa on laste lohutamiseks saatnud ka helisalvestisi oma häälega.

Mai keskel avaldas BioTexCom hotellis filmitud videoklipid, et juhtida tähelepanu südantlõhestavale olukorrale ja mõjutada riiki piire kas või osaliselt avama.

Armetus seisus beebid pälvisid tähelepanu terves maailmas, aga kuu hiljem olid 50 vastsündinut endiselt hotellis. Toimunu on tirinud rambivalgusse Ukrainas õitseva asendus­emaduse tööstuse, seades kahtluse alla selle äri eetilise külje.