Nädala anekdoot

Presidendid omavahel.

Putin: „Ma saadan oma kosmonaudid Marsile.“

Trump: „Hale! Minu astronaudid stardivad kohe päikesele.“

Putin: „Ei ole võimalik! Seal on liiga palav.“

Trump: „Me maandume öösel!“

Nädala Ratas

Valitsuse pressikonverents

Ma saan ju aru, et te seda Jüri Ratase pead soovite siia põrandale.

Riigikogus 18. juunil

Marten, 24: Meie korteriühistu sai sihtasutuselt kutse nimetada laagrisse meie korteriühistu esindaja. Kortereid on küll palju, aga suur osa elanikest on pensionärid või keskealised pereinimesed, noori on vähe ja needki on pigem Feministeeriumi lugevad tudengineiud. Nii jõutigi minuni ja eks ma pidin siis vastutuse võtma. Ausalt öeldes on see üsna tüütu, kui inimesed peavad meie maja mingiks homopesaks vaid seetõttu, et selle nimeks on KÜ Vikerkaar. Ma ei tea, miks selline nimi 30 aastat tagasi pandi, ilmselt peeti ilusaks, aga nüüd tulevad kõik oma homojuraga.

Märt, 19: Mind tõi suveakadeemiasse huvi Püha Homoboonuse vastu. Itaallased teavad Homoboonust hästi ja oskavad tema õpetust hinnata, aga eestlased on üsna tuhmid, suurem osa pole Pühast Homoboonusest kuulnudki. Usun, et Markus ja eriti Varro suudavad Homoboonuse õpetust mulle lähemale tuua.

Marek, 19: Mul oli hiljuti väga valus lahkuminek oma elu armastusest, kellega olin koos tervelt kolm nädalat. Nüüd on väga valus olla, hing vajab puhkust kogu sellest valust ja kannatusest. Minu jaoks on peamine see, et pole mingit naiste vadinat, mehed saavad omavahel rääkida, nagu asjad tegelikult on.

Artur, 21: Pean tunnistama, et radikaalfeministid on mind radikaliseerinud radikaalseks anti-radikaalfeministiks. Lugesin hiljuti uudist, et teatrinäitlejatele ei tohi enam hea õnne soovimiseks tagumikule patsu teha ja minu kannatus kees üle. Loodan, et Varro ja Markus suudavad mind rahustada ja suunata energia millegi kasuliku suunas. Näiteks võiks kolmekesi proovida enesepiitsutamist.

Martin, 16: Mind saatsid laagrisse vanemad, kui kuulsid, et laager on tasuta ja midagi maksma ei pea. Imelik, et siin naisi pole. Ega see ei ole mingi pedevärk?