Tallinna Moekombinaadi juhataja Allan Remmelkoor selgitas Ekspressile, et tema juhitav firma on tasunud elektrimüüjale kõik arved peale ühe, mis on hõlmatud kohtule esitatud saneerimiskavaga. „Vastavas osas on kohus väljastanud ka määruse, mis keelab Energiaturu Võrguehituse poolsed sanktsioonid, sh elektrivarustuse katkestamise. Seadusevastase voolukatkestusega ähvardamine koostööpartneri poolt antud olukorras on väga kahetsusväärne ning ei näita partnerit just usaldusväärsest küljest, veelgi enam vaidluse toomine leheveergudele,“ teatas Remmelkoor.

2018. aasta novembris avatud ja 70 miljonit eurot maksma läinud T1 kaubanduskeskust vaevab külastajate põud. Pea ainsana ei kurda klientide vähesuse üle T1 viimasel korrusel asuv meelelahutuskeskus Super Skypark. Hoonest on lahkunud mitmeid algseid rentnikke, paljudel on rendimakseid oluliselt vähendatud.

Aprillis teatas T1 omanik Tallinna Moekombinaat, et algatab ettevõtte saneerimise, kuna vastasel korral ei suuda firma suure võlakoormusega toime tulla. Saneerimisele seisab aga vastu keskuse suurimast võlausaldajast välismaine fond Lintgen, kes juunis saneerimismenetluse Tallinna ringkonnakohtus vaidlustas.