Andy Warholi polaroidist inspireeritud kaanefotol on Jessie Ware glamuurne diskodiiva. Ta on valmis suunama sinu samme. Valmis juhtima su keha. Valmis nägema, kuidas sa päikeseloojangu paiku klubist välja roomad, jalad kui vedelad sardellid. Sama valmis on ta ka albumil.

Diskobängereid täis sensuaalne „What’s Your Pleasure?“ on higisele tantsupõrandale loodud, aga kuna ööelu ei ela praegu just oma parimaid aegu, tuleb suurel osal maailmast kuulata inglise lauljatari neljandat albumit koduseinte vahel. Pole viga, saame hakkama.

„What’s Your Pleasure?“ on nostalgiline pahvakas diskot, funk’i ja house’i. Lihtsalt ütlemata fun. Päris hea on muretu muusika seltsis olla. Meenutus ajast, kui maailm ei paistnud murede küüsis vaevlev õbluke kägar. Hea album unustamiseks. Ware’i eelmine plaat, kolm aastat tagasi ilmunud „Glass­house“ oli läbikukkumine mitmel rindel. Isiklik, aga näotu. Esinemine Coachellal läks nii aia taha, et ta ema arvas, et nüüd on aeg muusikaga lõpp­arve teha.

Aga Ware hakkas koos emaga hoopiski ülipopulaarset podcast’i vedama ning taasavastas tõe, mis inimestel alatasa ununema kipub – lõbus peab olema. Muidugi, nagu igale enesest lugupidavale muusikasõbrale, meeldib mullegi kurb muusika. Aga ma lihtsalt ei suuda vastu panna kompotile, kus on melanhoolsust, sama palju suhkrut ning enamjaolt lihtsalt ebainimlikus koguses lõbu (vt ka Robyn, „Body Talk“ või Carly Rae Jepsen, „Emotion“).

Ware’i karjäärile uue hingamise andnud „What’s Your Pleasure?“ tekitab 53minutilise heatunde. Nimilugu kõlab kui ideaalne pala kruiisimiseks. Aga sõiduvahendiks pole auto või mõni muu säärane igav masin, vaid paremini sobib taevasse tuhisev kosmoserakett või ookeanipõhja laskuv allveelaev. „Soul Controli“ sädelevad sündid ja hüplev bass paiknevad kuskil italo disco ja Hi-NRG vahel. Eufoorilisel ja elusal albumil on produtsent James Ford (Simian Mobile Disco) lood Ware’ile perfektselt selga õmmelnud. Nostalgiline ja värske. Pane peale ja unusta.