„Kui elada kraavikaevajate riigis ja mitte olla labidakujuline, võib olla väga raske."

"Järgmine kord, kui Tallinna vanalinnast läbi lähed ja soome turiste näed, siis pea alati meeles, et sa viibid gladiaatori­areenil, kus sinu elu on välismaalase ­lõbustus ja kergendus. „Paljudel on kehvemini,“ mõtlevad nad tagasiteel laevabändi kuulates ja kui nad koju jõuavad, siis kallistavad oma lapselapsi. „Kui sa paha laps oled, siis lähme Eesti kruiisile ja me sõidame Elvasse või Tartusse ja seal näed, kuidas neegrid elavad.“ "

"Pärnitsat on nimetatud Kenderi kutsikaks. „Viimane tark inimene, kes teile Eestist kirjutab. Hoidke teda,“ ütleb Kaur Kender Ekspressile."

"Osad mehed pole päriselus naise tissi peale imikuiga näinud ja see riivatu ilmutis võib tekitada ebavajalikke meelesegadushoogi."

"Makse ja soodustusi koorivad parasiitabielud võiks põhimõtteliselt kartellide või mahvioosode võttegruppidena ebaseaduslikeks kuulutada, kuna need ei edenda riiki ja õõnestavad sotsiaalset õigustunnet."

"Aeg on avaldada; praegu on veel Metsik Lääs. Sisetunne ütleb, et varsti tulevad ajad, mil kõike enam nii vabalt letile paisata ei saa. Saabub pimedam periood."