KÄED EEMALE MEMORIAALIST! Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart ütles vastuseks siseminister Mart Helmele, et mingit linnahalli ja Maarjamäe memoriaali lammutamist pole plaanis. Memoriaal on nagu ajalooõpik, sellest tuleb õppida, mitte seda lõhkuda.

SOONEUTRAALSED AUHINNAD Esimese suure festivalina otsustas Berliini filmifestival alates järgmisest aastast hakata parima näitlejatöö Hõbekaru välja andma sooneutraalselt ehk siis parima naisnäitleja ja parima meesnäitleja asemel saavad ihaldatud priisi parima peaosa ja parima kõrvalosaga silma paistnud näitlejad.

RAHANÄLJAS LENNUKID Vaevalt oli lennufirma Nordica saanud riigiabi loa, kui selle välismaalastele ettevedu teostava tütarettevõtte Regional Jeti juht käe pikalt välja sirutas - anna raha, anna raha! Lõpetage selle põhjavajunud kiiliparve lõputu abistamine juba ükskord ära!

FACEBOOKI UUS DISAIN Mõni aeg läheb nüüd selle kirumiseks ja sellega harjumiseks nii või naa.

Nädala sõna: twindeemia

Twindeemiaks nimetatakse koroona ja gripi üheaegset ägedat levikut, mida mõned asjatundjad kardavad sel sügisel ja talvel juhtuvat. Asja teeb hullemaks see, et kui gripihaigeid on haiglates palju, siis jääb vähem ressursse koroonahaigetega tegelemiseks. Või siis vastupidi. Igal juhul satuvad haiglad suure surve alla.

Vaata ka Aphex Twins, Pet Shop Boys, twerking, ansambel Wings, Twitter, Mikk Pärnits, vegeburger, "Twin Peaks", Aivar Mäe, plussmodell, Thompson Twins, kaksikud, Danny DeVito ja Arnold Schwarzenegger, üksikud, "Vallaliste pidu", kolmikud, Andres Dvinjaninov, Twister, Twix.