Uusi tulijaid on singlite tipp-40s veel terve rodu. Täpsemalt – kokku viis. Tantsumuusika produtsent Calvin Harris on saanud kampa The Weekndi ja libiseb tabelisse 30. kohale. Kohe nende järel on Labrinth singliga „Still Don’t Know My Name“, ning kohe tema järel BLACKPINK ja Selena Gomez looga „Ice Cream“.

35. positsioonilt siseneb tabelisse Tate McRae palaga „you broke me first“. Viimane uus tulija rahvusvahelises konkurentsis on Liis Lemsalu – tema uus laul „Halb või hea“ vinnab enda 39. kohale.

Singlitabeli ülaotsas toimub ka asju. „loodus ja hobused“ 5MIINUSe ja Hendrik Sal-Salleri esituses on endiselt number üks, kuid teisele kohale on end nüüd venitanud Cardi B ja Megan Thee Stallioni „WAP“. Viimased nädalad maailma kõige suurem ja enim kõmu tekitanud pala läheneb, ühesõnaga, ka Eesti tabelitipule. Eelmisel nädalal oli „WAP“ viies.
Ja ka kolmandaks on sikutanud end pala, mis mujal maailmas – loe: ennekõike TikTokis – on pikalt paras hitt olnud. See on räppar 24kGldn ja tema „Mood“ koos Iann Dioriga. Tõuseb kümme kohta – kolmeteistkümnendalt paigutuselt kolmandaks.

Juba mainitud Liis Lemsalu uus lugu „Halb või hea“ on peamine ja isegi vist ainus sündmus Eesti lugude tipp-40s. Liisi lugu tõuseb uue üritajana 16. kohale ja ega muud action’it kodumaiste lugude vahel leidugi. Bosslood seisavad ülemises otsas paigal ja naudivad segamatult üleolekut.

Ka albumite pingereas seisavad tipud paigal. Lausa esimesed seitse plaati on täpselt samadel kohtadel nagu mullu (loe: eelmisel nädalal), aga!

Aga kaheksandaks on visanud end uus tulija – produtsent Internet Money uue laine räpi tähtedest kubisev produtsendi-plaat „B4 The Storm“.

30. kohale on uue tulijana tõusnud briti Labrinthi album „Euphoria (Original Score from the HBO Series)“. Ehk siis seriaali soundtrack-plaat, mis ilmus juba aastal 2019, nagu ka sari, kuid on nüüd singli „Still Don’t Know My Name“ (see siis uus tulija ka singlitabelis) toel saanud uue ja enneolematu hoo.

Ja 38. kohal on superstaar Katy Perry uus album „Smile“ uue pürgijana. Parajalt madal koht nii suure staari kohta. Või siis on täpsem öelda, et „kunagise suure staari kohta“.

* Tabelid on koostatud striimimiskeskkondade Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play muusikapalade kuulamiskordade ja iTunesis toimunud lugude ostude põhjal ühe nädala jooksul Eestis registreeritud kasutajate kontodelt.