NAISED MOOTORRATASTEL Tänavatel on üha rohkem mootorrattur-tšikke. Peale selle, et nad näevad lahedad välja, peavad nad lugu ka liiklus­eeskirjadest, mida ei saa kahjuks öelda motikameeste kohta.

NUBLIK Nublu-nimeline ja tema pildiga jäätis. Nii hea, tead. Vanillijäätis krõbedate riisipallidega kaetud toffee-glasuuris. Oi oi. Oi oi oi.

PRÜGI PALJASSAARES Üks Tallinna kõige looduskaunimaid kohti on mingi osa linlaste jaoks koht, kuhu tuua oma vanad rehvid, kanistrid ja muu jama. Tulge mõistusele, kodanikud, ja viige oma prügi sinna, kus on prügi koht.

ARV JA NUMBER Meedias pidevalt sõna võtvad inimesed võiksid teha endale selgeks, mille kohta öeldakse „arv“ ja mille kohta „number“ – need ei ole sünonüümid!

Nädala sõna: Aktsiisilahjendus

Ettevõtjate kõnepruuki kuuluv sõna, mis kirjeldab olukorda, kus Lõuna-Eestis on autokütuse hind kohati märksa odavam kui mujal riigis. Vihjab tugevama konkurentsi asemel asjaolule, et mida kaugemale Tallinnast, seda vähem hoolitakse maksude tasumisest, kütuse puhul aktsiisist.

Vaata ka maksuamet, laksuamet, „Täna jälle me joome bensiini“, lahusti, lahtisti, Neste, Sampo, Sörkel Ka, Lahhentagge džinn, aktimaal, Aapo Pukk, lahja lehm, A-76, tisla, pinutagune, kuivpiiritus, rohepesu, seedermänd, Ostap Bender, „Livin La Vida Loca“.