Raul tellib restoranist verivorsti, tuuakse pakike verega.

Raul koorib kartulit, aga lõikab näppu. Koorimisnuga muundub koheselt kinžalliks ja minuti pärast on kooritud kartulist kasvanud terve põld.

Raul vaatab sarja „V.E.R.I.“. Sari võidab kõik Emmyd, Kuld­gloobused ja Oscarid. Mis siis, et sari on 25 aastat tagasi lõppenud.

Raul laenutab filmi „V nagu veritasu“ ja „Verekivi“. Esimeses filmis jääb V ellu ja hävitab terve Londoni. Teises filmis võidab parun von Üxküll rae ja teeb pealinna maatasa.

Rauli maakodus söövad teda sääsed, seejärel tekitavad lendavad sääsed häired kõigi suurriikide õhutõrjesüsteemides ja napilt jääb tulemata kolmas maailmasõda. Läänemere kohal põrkab Venemaa hävitaja sääsega kokku, lenduri päästab katapulteerumine. Venemaa nõuab Eestilt transponderiteta sääselendude lõpetamist.

Raul annab Otepää teeristil Vanapaganale kolm tilka verd, Vanapagan on seejärel terve olümpiatsükli tilgutite all.

Tegelikult ei karda vampiirid päikesevalgust, vaid nad liiguvad ainult öösiti, sest siis ei saa nad trenni tegeva Rauliga kohtuda.

Raul loeb ajalehtedest Alaveri toimikust ja ta veri hakkab keema. Sulab Arktika viimane jää, sureb viimane jääkaru, Saharas muutub liiv klaasiks, Trump tunnistab: „Kurat, palavaks on see kliima läinud.“, Greta Thunberg astub Rootsis jahile, et sõita Eestisse suusatamise vastu protestima. Teda saadab teele Kalle Blom­kvist, kes ütleb saladusliku lause: „Veri, ei mingit kahtlust.“