Jüri Ratas ei lase peaministri kohast lahti, sest jagamiseks saabuvad Euroopa Liidust miljardid eurod. Ratas ja EKRE tõestasid juba esimeste suuremate laenude jagamisel, et ausat jagamist nad ei harrasta: odavat riigilaenu saavad Keski sponsorid ja EKRE ministri alt Maaelu Sihtasutuse ekrekate omad joped. „Maaelu“ edendamise suure laenu sai ka perekond Sarapuu Paide hotell. Järgmisena nõuavad Keski ja EKRE ministrid Keski otsese ja kaudse sponsori Urmas Sõõrumaa veel olematu ehituse toetamist Eesti rikkaimas linnas Tallinnas.

Ratas ei saa valitsusse võtta reformareid, sest pole kindel, kas oravad lubaksid rahahädas Keskerakonnal oma sponsoritele riigilaene jagada.

Lesbist tütar pidas ülal suursaadikut

Eestiaegne diplomaat Oskar Öpik avaldas 1953. aastal saadetud erakirjas endise välisministri Kaarel Robert Pusta (pildil) saladuse.

Enne teist maailmasõda Pariisis elas ­Pusta rahast, „mis tuli tütre prostitutsioonist homoseksuaalse India naismiljonääri taskust“. Öpiku sõnul rääkis sellest omal ajal kogu Pariis.

Kimp ilusaid ärinimesid


Kolmapäeval teatas Splunk, et ostab Plumbri ja Rigori. Ikka selleks, et tugevdada „Splunki visiooni pakkuda terviklikku jälgimiskomplekti parima DEM-i ja APM-iga kõigi rakenduste jaoks“. Palju õnne, kui sellest ärialasest uudisest aru saite!

Ja et elu veelgi ilusam oleks, muutis SportID oma nime Stebbyks.