EKSLEV MONOLIIT Eelmisel nädalal avastati püsti seisev hõbedane monoliit Utah’ kõrbest. Siis see kadus sealt sama salapäraselt. Nüüd tuli samasugune Kubricku filmi laadis monoliit välja Rumeenias. Kui keegi teeb nalja, siis hea nali. Kui see tähendab, et ufomehed askeldavad ringi, siis palun võtke meid kaaaaaasa!

MAITSE ÜLE KÜLL EI VAIELDA, AGA... Verivorst, kõrvits ja pohlakaste pitsa peal? Kas mõni asi ei võiks jääda lihtsalt nii, nagu ta on alati olnud?

KATUSERAHADE JAGAMINE Abordivastased? Mälestusmärk hullule parunile, kelle tegusid võrreldaks lääne meedias ISISega? Päriselt!?

LINGVISTILINE KIIMLEMINE

Lingvistiline kiimlemine ehk sõnaline seksimine (mitte ajada segi oraalse ehk suuseksiga) on seksuaalse tegevuse liik, mida harrastatakse internetikeskkondades nagu Armastuse Saal jt. Kirjanikel ja kirjanduslikult andekatel inimestel on lingvistiliseks kiimlemiseks paremad eeldused.

Vaata ka "Lingvistiline mets", Valdur Mikita, Eesti metsa abiks, "Lindvistika ehk metsa see lingvistika", Helme koopad, eesnäärme orgasm, austri pulmad, "Mein Kampf", traditsiooniline perekond, Orkut, Joel Steinfeldt, erootikatelefon, Tinder, "Armastus on see", "Mis värvi on armastus", "Ma armastasin sakslast", SAPTK, "Sad!".