AEG OLLA PEREGA Ja pidada sotsiaal- ja muu meedia paastu. Vaadake kuuske, põletage küünlaid ja lugege laikide asemel luuletusi!

TÄHETOLM Seda on tänavu jagunud nii Riigikogu saali kui ERRi eetrisse, loodetavasti pühade ajal ka kõigi südametesse.

VIIRUSE UUS TÜVI Seda oli nüüd küll kõige vähem vaja. Kohutavalt halb uudis ja veel halvem ajastus. Ja ühtlasi – tervitused kõigile kaasmaalastele, kes Inglismaalt pühadeks koju ei pääsenud. Pidage vastu!

PUHITUSE-LOOD Igal aastal jõuavad jõulude paiku meediasse nõuandelood, kuidas saada hakkama puhitusega. Guudi-bäädi toimetus soovitab: sööge lihtsalt vähem ja mõistlikumalt ning ärge kulutage aega peeruteemaliste artiklite lugemisele.

Nädala sõna: Meelenihestus

„Mina arvan, et inimestel vahel on kasulik teatav väike meelenihestus,“ rääkis vastne keskkonnaminister Rain Epler möödunud nädalal „Esimeses stuudios“. Meelenihestuseni jõudmiseks võib Epleri teada kasutada näiteks mediteerimist, jooksmist või saunas mõne õlle joomist.

Vaata ka meeleplekid, „Meelejahutaja“, tünnisaun, Jürgen Ligi, Raul Meel, Nihilist.fm, „Meeletu“, Meeme Mee, nihelema, kihelema, Kihnu Jõnn, maalihe, „esinduslik välimus“, faasinihe, faasan, mäluauk, kontraforss, epikuurlane, skiso, Jaani seek, Seewald, survepesu, ökosünteetika.