BYE-BYE 2020! Tore, et koroona-aasta läbi saab, ja kuna Arkadi Popov ütles esmaspäeval ETVs, et 2021 tuleb parem aasta kui 2020, siis nii on. Usume Arkadit!
RAAMATUD Kultuur läheb Harjumaal ja Ida-Virumaal mõneks nädalaks pausile ja inimesele kingitakse aeg lugeda vabadel hetkedel läbi kõik need raamatud, mis kapil ja riiulil ootamas. Paradiis!

LAPSED JÄÄVAD RUMALAKS Kui lapsed jälle koroona tõttu koolist koju jäetakse, nagu Jaak Aab soovitab, siis on oht, et paljud lapsed on kevadeks natuke rumalamad, kui nad peaksid oma vanuses olema.

UKRAADINA! Üheteistkümnest riigipühast tervelt viis langeb uuel aastal nädalavahetusele. See on väga bääd, sest elu imeb niigi täiega! Nõuame rahvahääletust kompenseerivate vabade päevade kehtestamiseks!

Nädala sõna: autoseksuaal

Kardashianide klanni kuuluv Kourtney Kardashian teatas, et ta on autoseksuaal ehk ta on iseendale erutavam kui teised inimesed. Ega siin midagi imestada pole – kõige vanem õeke Kardashian on hot as hell. (Auto)seksikat uut aastat kõigile!

Vaata ka autoimmuunne, automaattankla, automatism, lautomängija, Keno Loto, virgutusvõimlemine, ETV aastalõpu telekava, Vahur Kersna, Urmas Ott, Žiguli teenindus, sumps, kardaanirist, sekkar, vesinikblond, Pornhub, „Home fucking kills prostitution“.