UUS AASTA, UUS NIMI Briti mees Thomas Dodd jõi ennast pühade ajal nii täis, et ärkas järgmisel hommikul üles ja avastas, et on mäluaugus viibides oma nime ametlikult Celine Dioniks vahetanud. Häid uudiseid endisest EL-vennasriigist on ju ikka rõõm lugeda!
LUMEPIDU Lumi tuli maha ja mäed ning mäeküljed olid kohe rõõmsat rahvast täis! Kui vähe on õnneks vaja!

KOMÖÖDIA JÄTKUB Helmed karjuvad Tre raadios, Ratas selgitab Facebookis, võttes 2021. aastal appi mõisted nagu „lõvišokolaad“ ja „dopingukontroll“. Ratas on äkki ise liiga palju jänesekapsast söönud...?

KITARRIPEDAALID Maskide, immuunpasside ja kiipide vastases grupis postitas üks tegelane hoiatava skeemi – see olevat vene teadlaste poolt lahti muugitud Pfizeri vaktsiini nanokiipide skeem ja funktsioonid. Hirmutavat teavet arutati pikalt, kuni üks tehnoloogiaga kursis olija avaldas, et see on tavaline kitarriploki skeem. Aga olge valvsad! Ka kitarrivarrest võib pauk tulla.

Nädala sõna: koroonavaktsioon

Trükiveakuradi tõttu ühes maakonnalehes ilmunud uudissõna, mis on aga tänasesse päeva vähemasti sama sobilik kui algselt mõeldud sõna "koroonavaktsiin" - vaktsioon ehk vaktsineerimise aktsioon. Sõnaus mis sõnaus ka on!

Vaata ka aksioom, vakants, "Faktitäius", fantoomvalu, doos, ultrakülmik, aktsiapakk, absolutsioon, pidurivedelik, "Kommunistid ahju!", Coronation Street, provintsimeedia, aktsionär, puhkus, ullikesed, Bill Gates, sheeple, avanemine.