DOLLY PARTON Sel nädalal 75aastaseks saavat kantrilegendi kiidetakse viimasel ajal kui üht planeedi cool’imat inimest. Ta annetas miljon dollarit teadlastele, kes selle abil jõudsid Covidi-vastase Moderna vaktsiinini, asutas rahvusvahelise raamatukogu, mis kingib raamatuid alla viieaastastele lastele, ning on võtnud hoolega sõna rassilise võrdsuse eest. Nashville’i linnapea tegi sel nädalal ettepaneku püstitada Dollyle linna ausammas.
HÜVASTI, VILJANDI! Jumal tänatud, et Jaak Joala ausammas (loodetavasti) Viljandist minema viiakse. See lõugav ja plinkiv odava välimusega peletis suure laulja mälestusele kindlasti au ei tee.

BUCHENWALDI KELGUTAJAD Saksamaal on Buchenwaldi koonduslaagri massihaudade ala vallutanud kelgutajad. Jah, talverõõme peab muidugi nautima ja suusakeskused on paljudes Euroopa paikades endiselt kinni, aga ehk oleks siiski võimalik hauanõlvadel mitte lustida?

„NÄLJAMÄNGUD“ EESTI MOODI Kultuuriminister Lukas esines ettepanekuga asuda kohe pärast eesliinitöötajaid vaktsineerima olümpiasportlasi ja nende tugipersonali. Kas tõepoolest on noored, tugevad ja terved sportlased kuidagi olulisemad kui pidevalt nakkusohuga kokku puutuvad Eesti õpetajad, päästjad või hooldekodude elanikud?

Nädala sõna: fantoomärikas

Seadusesilma huviorbiiti sattunud ärimees, kes on tabamatu nagu fantoom, keda oodatakse kohtusse pikisilmi nagu imet ja kelle täpset asukohta õieti keegi ei tea (ja need, kes teavad, ei ütle).

Vaata ka Kristian Kesner, Hubert Hirv, „Fantômas“, „Ooperifantoom“, Viru ärikas, Viru raba, mära, „Londiste, õige nimega Vant“, vanka, Ivanka Trump, jõmmkärakas, tillikas, tüng, Louis de Funès, Kaur Kender, Hillar Teder, K-komando, kiirlaen, maksunõunik.