JUUR JA OJA TELES TAGASI Peagi võib Kanal 2 vahendusel näha uut iganädalast huumorisaadet Mart Juurelt ja Peeter Ojalt. No sellest tuleb kindlasti saade, mis ka saade on!
JAGATUD PALA MAITSEB PAREMINI! Jahimehed viivad külma talve tõttu lisatoitu metsloomadele, hakkajad kodanikud toidavad oma koduaia linde. Sharing is caring!

R.I.P., JÄÄTEED Tegelased transpordiametist räägivad, et enam pole tarvidust mandri ja suursaate vahele jääteid rajada, sest praamiliiklus niigi hea. Ei, noh... Jääteede võlu oligi ju eksootika. Ja neid pikki autosõite mööda jäätunud merepinda käidi üle ilma imetlemas ja nautimas.

KRÕBEDAD MAKSUD Paljud on harjunud endale Inglismaalt rõivaid, raamatuid, elektroonikat või ilutooteid tellima. Kauba saabumisel ootab tellijaid aga ees juba aasta alguses kehtima hakanud ebameeldiv üllatus – kallima paki puhul tuleb välja käia nii käibe- kui tollimaks, mis kokku moodustab üsna korraliku summa.

NÄDALA SÕNA: ARION VULGARIS

Endine peaminister Jüri Ratas kirjutas möödunud nädalal Facebookis, et külma talveilmaga meenus talle koheselt „Arion vulgaris, kes on siia Eestimaale tulnud invasiivse võõrliigina käesoleva sajandi teisel kümnendil“ ja et ta loodab, et „krõbe ja külm talv Hispaania teeteole ei sobi ning need nälkjad Eestist kaovad!“. Kas Ratas räägib metafoorides või on tõesti keset külma talve tema mõtteis teeteod?

Vaata ka Ariel, Airon Kindlus, Bvlgari, seatigu, ditüramb, nälg, töötegu, tibu, Arya Stark, Aragorn, Arathorn, vulgaarne, bulgur, sulgurlihas, Elion, papa Apa, Bulgaaria, affogato al caffe.