Seda oskust tõestas keskerakondlane ka kolmapäeval ETV saates "Esimene stuudio". Saatejuht Johannes Tralla uuris, miks Mölder aasta tagasi hirmutas Riigikogus ja ajakirjanduses rahvast, et 1. aprillist suletakse umbes 500 Eestis tegutsevast apteegist üle 300 ja rahvas ei saa ravimeid kätte. Samal ajal kinnitas sama erakonna sotsiaalminister Tanel Kiik, et ravimitega ei teki reformi tõttu mingeid probleeme. Ei tekkinudki, suleti üks apteek, ütles saatejuht (vaata saatest alates 12:38).

Mölder ei vastanudki küsimusele, kust ta võttis hullu jutu, et enamus Eesti apteeke järsku suletakse. Saatejuht Tralla pakkus, et ehk rääkis Keskerakonna fraktsiooni juht hirmujuttu lihtsalt ravimimüüjate huvides(samal ajal ähvardas ravimiärimees Margus Linnamäe riiki ka 125 miljoni eurose nõudega, kui viis aastat ette valmistatud seadus kevadel ikkagi jõustatakse).

Tõnis Mölder ei osanud oma hirmujuttude põhjenduseks öelda suurt muud kui et see küsimus jääb mineviku-uurijatele ning tema töötab nüüd hoopis teisel alal, juhtides Eesti Vabariigi keskkonnaministeeriumi.