SKELETIKITARR Mees nimega Yaago ehitas oma lahkunud onu maistest jäänustest kitarri. Kasutades selleks metal’i­fännist onu Filipi konte – rinnakorvi, puusi, selgroogu. Pilli nimeks sai Skelecaster. Kui folgifännid saavad elust lahkununa jätkata puu või põõsana, diskoinimesed vinüülplaadina, siis elektrikitarr on hevimeestele ideaalne perspektiiv.
SEENED! Globaalsed trendiennustajad on arvamusel, et seoses pandeemiaaegse kodus kokkamise kasvu ja taimetoitluse üha hoogsama levikuga ootab meid lähiajal ees seenemaania – eestlased on sellest juba ammu aru saanud, et seen on jumalik and!

ILMA MASKITA KINOS Tallinnas ei kanna kinos mitte keegi maski. Mõistagi ongi seda raske teha, kui filmi ajal on vaja ohjeldamatult süüa ja juua nagu tänapäeval kombeks. Aga siiski seab see ohtu kõik kino­külastajad.

OTI MURE ON KA MEIE MURE Hyundai WRC meeskonna pealik Andrea Adamo andis mõista, et Hyundai ei pruugi järgmisel aastal autoralli MM-sarjas jätkata. Aga, see et… mis siis meie Otist saab?

Nädala sõna: rühmasõim

„...kui algas rühmasõim, siis ta muutis meelt ilma Viljandis ise kohal käimata,“ rääkis skulptor Mati Karmin möödunud nädalal ühes ajaleheloos Jaak Joala lesest Maire Joalast, kes sõdib Karmini loodud Joala monumendi vastu Viljandis.

Vaata ka sõimerühm, rühmitamine, tümitamine, Gerhard Rühm, Rühm T, Oliver Stone’i „Platoon“, kanakarjakambakas, „rivi tegema“, „A-Rühm“, K-komando, rühmvõimlemine, „Räägime asjast“, „Suud puhtaks“, rümp, monumenditüli, Jaak Aaviksoo, „Et meeldiks kõigile“, grupiseks, polüamooria, Kalma saun, Villu Reijan, Team Haanja, Omniva, rüht, kambakas, koolikiusamine, lilla karu, jõulusõim.