JÜRI POOTSMANNI „MAGUS MELANHOOLIA“ Maailma parim lugu, mida ei ole võimalik päris kaasa laulda.
FILMIFESTIVAL „FORTNITE’IS“ Üks maailma populaarsemaid videomänge „Fortnite“ tegi järjekordse sammu oma kultuurilise jalajälje laiendamiseks. Nädalavahetusel toimus seal keskkonnas filmifestival – 24 tunni jooksul linastus 12 lühianimatsiooni, potentsiaalne vaatajaskond 350 miljonit registreeritud mängijat.

REISIPILDID SOTSIAALMEEDIAS Meil on kõigil väga hea meel, et te olete Mauritiusel, Sansibaril, Gran Canarial või Mehhikos; et ilm on hea ja õlu külm. Ausõna. Aga natuke imelik on pandeemia ajal neid imelisi puhkusefotosid vaadata. Kui hädasti on vaja käia, siis käi vaikselt.

SIT-DOWN-KOOMIK Martin Helme endise nõuniku Kersti Krachti vabanemine trellide tagant tõi huumori­taevasse uue tähe. Sellist ohjeldamatut süvariigi satiiri ei oskaks stand-up-koomikud välja mõeldagi!

Nädala sõna: kaisukontakt

Flaami aasta sõna 2020. Kaisukontakt on Belgias see üks inimene, kellega võib olla lähikontaktis pooleteisemeetrist distantsi hoidmata. Möödunud nädalal oli Brüsseli hotellides sõbrapäevakampaania, mille käigus sai oma kaisukontaktiga veeta ühe romantilise öö hotellis – olgu ta siis armuke, parim sõber, lapselaps või abikaasa.

Vaata ka cuddle ­contact, musirull, Piip & Tuut, ­Ingrid & Arnold, „Kolmanda astme lähikontakt“, kaisu­karu, haisulukk, kaisutekk, Kajsamoor, incel, hotell Susi, fuck buddy, ­Edgar Savisaar ja Monika Batrakova.