EESTI KEEL Ei sure see ilus keel välja midagi, kui igal aastal toimuv e-etteütlus tekitab kirglikke vaidlusi nii kodudes kui sotsiaalmeedias. Õieti või õigesti, aga vaidleme ju ikka emakeeles!
PUNUPATSID Kui juuksurisse ei saa, ei taha, ei jõua, aga juuksepahmakas hakkab kontrolli alt väljuma (ja eks juuksed on ju raskest aastast ka pisut väsinud ja natuke katki), on eriti moodne punuda endale pähe kaks lihtsat patsi. Eeskuju näitavad megainfluentserid Kim Kardashian West, Taylor Swift ja teised!

PIIRANGUTE EIRAJAD Ikka leidub ööklubisid, baare ja kauplusi, kus piirangutest kinni ei peeta ja kliente vastu võetakse. Ehk oleks aeg kõik koos pingutada, selle asemel et lolli mängida?

„ELU, SEE MAHUB TEILE TASKUSSE...“ Suurbritannias korraldatud uuring ütleb, et tänapäeva inimene veedab oma elust 34 aastat ekraanide ja mitmesuguste nutiseadmete ees. Ei mingit „situ ruttu, karu tuleb“, sest 21. sajandi inimene istub isegi potil, telefon peos.

Nädala sõna: SÜKU

Südalinna kultuurikeskus, mida, nagu nimigi ütleb, soovitakse Tartu südalinna rajada, on tartlased tülli ajanud. Park või maja, puud või parkimine - see on küsimus!

Vaata ka Kumu, MoMA, ERM, KOKO arhitektid, KuKu klubi, Noku, Möku, IPA, Dua Lipa, Mona, "Mona Lisa", EKA, EKKM, EKKAK, KKEK, Mamo, Momo, jäku, sikud, sokud, kikud, tikud, Sütevaka, pupu, täpe, "Detektiiv Pepu", tselluloositehas, Tiku ja Taku, kubemetäid, Husqvarna, harvester, mania grandiosa, "väike puust linn".