„PROTSEDUURILISED KÜSIMUSED“ Urmas Reinsalu ja teised teadvustamata koomikuandega rahvaesindajad lõbustavad koroonaajal Eesti rahvast riigikogus lõputute protseduuriliste küsimustega. Ja eks sama palju kui see on naljakas, on see ka naeruväärne.
MIKROPÜKSID MEESTELE Kui lühike on liiga lühike? Ja jutt ei käi miniseelikust, vaid meeste mikropükstest! Harry Styles jt popstaarid on tõmmanud jalga ekstralühikesed püksid ja pärast ebaseksikat koroona-aastat saab vastus eespool nimetatud küsimusele kõlada ainult nii – mida lühem, seda parem.

REKAMEHED MATKARAJAL Järjekordne Leedu rekamees koos pikkhaagisega sattus Harku-Nõmme terviserajale. Midagi seal põõsastes on, mis neid sinna tõmbab...

„RAHVA“ EEST RÄÄKIMINE Jälle on pead tõstnud mingi kildkond, kes arvab, et just tema räägib ja seisab rahva eest. Ohutus­reegleid järgivatele inimestele, arstidele, haigetele ja lahkunutele peale laskvad vale­info ohvritest jõugud ei saa kõigi teiste eest rääkida.

Nädala sõna: Diivaniskandaal

Ankaras kohtusid Türgi president Erdoğan, Euroopa Komisjoni president Ursula von der Leyen ja Euroopa Ülemkogu alaline eesistuja Charles Michel. Kolmik juhatati kohtumiseks uhkesse ruumi, kus EL-i ja Türgi lippude kõrval oli aga ainult kaks tooli. Erdoğan ja Michel istusid, von der Leyen jäi aga nõutult seisma ja suunati seejärel diivanile istuma.

Vaata ka sohvaskandaal, bravuuritar, diktaator, Putini koer, tigudiivan, otoman, listeeriaskandaal, külmkapiskandaal, "Skandaal perekonnas", sandaal, vandaal, diivanikass, "Euroopa haige mees”, döner kebab, “Röövimine serailist”, haaremipüksid, Vene-Türgi sõda.