KÕNDIMINE Näib, et teise lockdown’i kõige populaarsem liikumisharrastus. Sobib hästi ka nendele, kes esimese lukustamise ajal nii suureks paisusid, et jooksmine ja võimlemine on muutunud eluohtlikuks.
KARJASE PITSA Ülirammusaid ja väga maitsvaid saiakesi valmistav Karjase sai pakub nüüd ka pitsat. Hüvasti igaveseks, rannavorm!

REFORM NÖÖGIB NELJAREALISI TEID No pekki küll! Nii kui Reformierakond pääses võimule, ähvardab neljarealiste maanteede ehitamine jälle seisma jääda. Turvalised maanteed oleks pidanud juba ammu valmis olema!

ISAMAA ON IGAVENE? Erakond Isamaa teeb jälle vanu tuttavaid trikke, liikmete arv kasvab mühinal nagu kevadine karulauk ja Seedrid ja Sibulad teevad näo, et kõik on korras. Susserdamine on tõesti igavene.

Nädala sõna: puukehitis

Juurdeehitis, mis kinnitab ennast mõne ajaloolise ehitise külge, imeb maksumaksjalt elumahlad välja ja kasvab lõpuks peremehest suuremaks.

Vaata ka rahvusooper Estonia juurdeehitis, puuküürnik, Kadi Viljak, sundüürnik, Heimar Lenk, puukentsefaliit, puukborrelioos, „kui kuulen sõna „kultuur“, haarab käsi kellu järele“, betoonehitis, ehitusporno, õed Puugid, kitukas Fatme, puukallistajad, Facebook, bookworm, kirp, täi, sügelised, kehitama, stalinlik viisaastak, „Ott kosmoses“, „Buratino lollidemaal“, kubism.