ILUS UDU Viimastel päevadel Tallinna kattev tihe udu on kindlasti selle kevade kõige fotogeenilisem modell. Laenates saatest „Maamees otsib naist“: „Kas tõesti mu kodumaa on nii ilus?“
KOSMOSESSE! Euroopa Kosmose­agentuur (ESA) otsib uusi kosmonaute, kandideerida saab 28. maini. Oodatud on igast soost, rassist, usust inimesed ilma otsese vanusepiiranguta, samuti füüsilise puudega inimesed. Vaja on minimaalselt magistrikraadi ja kolmeaastast töökogemust mõnel ESA poolt loetletud erialal (füüsika, arstiteadus jne).

UUSI KOKKUHOIUKOHTI Pärast kaitseväe orkestri ja kaplani­teenistuse koondamist riigi eelarve kärpimise eesmärgil võiks asuda riigilipu, hümni, põhiseaduse, Riigikogu, valitsuse ja presidendi kärpimise juurde. Kui palju raha saaks niimoodi kokku hoida!

ALKOHOL Kirjasaatjad üle maailma raporteerivad, et inimesed on asunud teise laine ajal kraadiga joogipoolisest loobuma. Globaalne Maksade Ühendus (GMÜ) hüüab: oujee!

Nädala sõna: nutipasta

Poest uhkeid pastasorte nabides ostame me tegelikult ju ka hulga õhku. Makaronide transpordiga suureneb aga süsinikujalajälg. Just leiutatud uudne nutipasta, mida toodetakse kahemõõtmeliste plaadikestena, võtab aga märksa vähem ruumi, vajab vähem pakendit ja paisub alles potis keema pannes, võttes siis kenasti tänu plaadi sisse veetud vagudele soovitud pastasordi kuju.

Vaata ka Merevahu Uurimise Instituut, pasteerimine, pastakas, pastrami, Jaco Pastorius, pastel, „Baskerville’ide koer“, nutiseade, nutivihik, nunnumeeter, teabemakaron, hambapasta, copypasta, nutimadrats, nutikell, nutikodu, hakkliha makaronidega, pasteet.