Toit


Iga kord, kui ma söön, mõtlen läbi, millisteks mikroelementideks manustatud roog minu kehas laguneb. Meie keha rakud uuenevad iga kindla aja tagant ning keha ehitusmaterjalideks läheb kasutusse just toit, mida oleme tarbinud. Siia sobib kõige paremini väljend „oleme see, mida sööme“.

Sport


Olen tähele pannud, et ma ei suuda elada ilma spordita. Spordi puudusest tekib halb tuju ja loidus. Avastasin taas enda jaoks palavalt armastatud rulluisutamise, millega ei saanud trauma tõttu viis aastat tegeleda. Nüüd täidab ratastel läbi suvise õhu vuhisemine minu hinge suurima rõõmu ja naudinguga. Nõustun täielikult väljendiga „terves kehas terve vaim“.

Muusika


Maitsvaim hingetoit on töö ja muusika. Kõige õnnelikum õhtu on siis, kui to-do list’ist saab kõik päeva planeeritud tegevused maha tõmmata. Siia sobib hea Eesti vanasõna „kes tööd teeb, see rõõmu näeb“.

Katsetused


Mulle annab suurt inspiratsiooni eri stiilidega tegelemine, kuid olen seda varem enda teada hoidnud. 11. juunil tuli välja singel koostöös Sander Möldri ja NOËPiga „What they say“, 16. juunil toimub vinge crossover-kontsert Siidrifarmis ja 18. juunil on Estonias Raveli lühiteoste esietendus, kus astun üles lühiooperis „Laps ja lummutised“. Viimane aasta on andnud võimaluse avastada iseennast, võtta julgus kokku ning oma muusikaliste katsetustega avalikkuse ette tulla. Siia sobib hästi vanasõna „hirmul on suured silmad“.