LÕPUPILDID Kõige meeldivam aeg Facebookis on see, kui postitatakse megabaitide kaupa fotosid koolilõpetajatest ja -lõpetamistest. Aitäh taas, teile kõigile! Palju õnne ja mõnusat elu!
HEA ELU Haigestumist koroonasse on üha vähem, suvekuumus katab Eestimaad, piirid avanevad… Vist ongi kõik, mida meil on heaks eluks vaja?

LINDUDE JANU Kui ilmad on väga kuumad, siis pole linnalindudel palju kohti, kust juua saada. Aidake neid ja pange rõdule või koduhoovi lindude jaoks jooginõu. Aga kindlasti kasside käpaulatusest kaugele!

VIIN Ärge palun sellise palavusega küll kangemaid jooke tarbige. Olgu kui tähtsad pühad tahes.

NÄDALA SÕNA: KLIIMATOLLID

Euroopa Liit kavandab maksu kehtestamist elektrienergiale ja energiamahukatele importkaupadele (näiteks teras ja tsement), kui nende hind ei sisalda CO2 emissiooni kulu nagu ELis. Kliimatollidega loodab EL ära hoida nn süsinikulekke, kus CO2-mahukas tootmine kolitakse väiksemate keskkonnanõuetega riikidesse.

Vaata ka Bikini Atoll, kiimatollid, kliimatrollid, kiimakott, kliimanoored, süsinikumaks, veisemaks, „Are you talking to me?“, Edvard Grieg, Kingpool, kimäär, õnneindeks, Yma Sumac, muumitrollid, metsakollid, ninakollid, netitrollid, trollibuss, tollipulk, Ikla, prolly, kliimapõgenik.