Satun aeg-ajalt ikka grillima ja see on füüsiku vaatepunktist väga huvitav protsess. Tavaliselt grillin üritustel koos sõprade, töökaaslaste ja sugulastega. Kõige tihedamini grillime suvekodus Võmmorskis Setumaal (fotograafilised tõendid kaasasoleval pildil). Aja jooksul on grillitud mitmesuguseid taimseid ja loomseid kudesid ning nendest valmistatud produkte.

Grillimine on väga interdistsiplinaarne. Loomne või taimne kude paigutatakse tavapärastest elutingimustest väga erinevasse keskkonda, mis põhjustab selles huvitavaid muutusi. Eks see paneb ka mõtlema elu hapruse peale ning kuidas elu eri kohtades universumis hakkama võiks saada.

Näiteks Veenuse pinnal on temperatuur üle 450 kraadi Celsiuse järgi, mis võib hooletu käitumise tulemusena ka grilli peal tekkida, kuid viib grillitava liigse keemilise modifitseerimise ehk kärssamise ja süttimiseni.