REIN TAARAMÄE VUELTAL Midagi rõõmustavat ses hädaorus nimega august 2021.
NOORED NFT-KUNSTITURUL Non-fungible token’ite ehk asendamatute digitaalsete žetoonide müügikeskkonnad Atomic Hub, Nefty Blocks ja OpenSea on osutunud ligitõmbavaks ka noortele, kes aktiivselt krüptokunsti loovad ja oma teoseid NFT-turgudel müüvad. Lahe!

KABULIST PÕGENEMINE Tegelikkus purustas soovunelmad Afganistanis lääneliku demokraatia ehitamise võimalikkusest ja 300 000-mehelise armee võitlusvõimest. Inshallah!

BOB DYLANI KOHTUASI Muusikalegendi süüdistatakse 1965. aastal 12aastase lapse seksuaalses ahistamises, olles enne lapsele pakkunud alkoholi ja narkootikume. Tänavu 80 aasta juubelit tähistanud Dylani esindajate sõnul on süüdistused alusetud. Eks kohus otsustab, kuidas selle asjaga oli, aga fakt on see, et armastatud muusiku ja poeedi nimi on nüüd määritud...

NÄDALA SÕNA: POTLUCK

See keskaegne ingliskeelne sõna tähistab kogukondlikku kogunemist, kuhu iga külaline toob teistega jagamiseks kaasa oma toidu, sageli mõne isevalmistatud roa. 18. augustil toimub Tallinnas Hirvepargis vegani-potluck, kuhu kõik huvilised on kaasavõetud veganitoiduga oodatud ja millega tähistatakse Eesti loomaõigusliku liikumise 15. aastapäeva.

Potlatch’i nime kannab ka Põhja-Ameerika põliselanike traditsioon, millega kaasnes kingituse jagamine võõrustajatelt külalistele.

Vaata ka piknik, „Väljasõit rohelusse“, Édouard Manet „Eine murul“, piknik, Lucky Luke, Potomac, Tänupüha, sharing is caring, catering, Rootsi laud, marihuaana, Black Sabbath „Sweet Leaf“, kadekops, korilane, Põhjaka mõisarestoran, listeeriabakter, maksasmuuti, vernakulaarne.