VILLASED SOKID Hooaeg on alanud. Jäätunud varvaste ja suurte kütte­arvete eest päästjad.

AHJUPOTITOIDUD Soojad, maitsvad, kergesti valmivad, turva- ja mõnutunnet tekitavad. Ajavad toa head lõhna täis ja tekitavad kas või korraks tunde, et maailm ei ole nii hukas, kui ta enamasti näib olevat.

SIGNAALID Kaja Kallas muretseb, et vaktsiinikahjude fondi loomine võib vale signaali anda. Millal teist korda Eesti maailma nakatumise tippu viinud valitsus õiged, selged, usaldusväärsed ja mittevasturääkivad signaalid üles leiab? Kas asja arutatakse juba?

RIIKLIK TERRORISM Valgevene diktaator kasutab oma huvides ära tuhandeid põgenikke, et neid suunata Poola piiri ületama. Head lahendust ei paista kuskilt.

NÄDALA SÕNA: TRIAAŽ

Karm, aga meditsiinikriisi olukorras hädavajalik tegevus – haigete jaotamine kategooriatesse abivajamiskiiruse alusel vastavalt patsiendi seisundile ning võimalikule ohule tema elule ja tervisele.

Vaata ka COVID-19, triaažiõde, „Õde Carrie“, Trianoni lepe, trenažöör, Marie-Antoinette, Pirogovi plats, anatoomikum, Arkadi Popov, vesivoodi, meditsiiniline piiritus, siiber, Tirzah, triangel, triaad, triatlon, massaaž, garaaž, tiraaž, kilometraaž, EMO, Telegram.