EROOTIKAPOE SABA Koroonapandeemia on vähemalt soomlaste seas erootikapoed au sisse tõstnud. Juhtus lausa nii, et kui Oulus erootikapood oma sünnipäeva puhul esimesele 50 külastajale erootilise sisuga kingipakki lubas, tekkis õue hoolimata 20 külmakraadist selline saba, mida Tallinnas nähti viimati 90ndate alguses, kui viinerid müüki tulid...
ALGA NARVA VANALINNA TAASTAMIST! Narvas plaanitakse algatada detailplaneering ühele praegu tühjalt seisvale kunagise hävitatud ajaloolise vanalinna kvartalile ja ka investor on olemas. Mis siis muud, kui jõudu tööle!

ÕNNETUSTERIKAS AASTA ALGUS Ausõna, noh, kes iganes selliseid asju korraldab – aasta algust võiks millegi helguselaadsega ehk täita?

UUE AASTA TERVITAJAD Mustad, märjad ja lumelögased tänavad, kirsiks poritordil aastavahetuse mürglist jäänud raketikestad, alkotaara ja loomajunnid – oh sulnis talveaeg.

NÄDALA SÕNA: GRUPIPOSTKAST

Uuel aastal on Omnival taas ilmarahvale rõõmusõnumeid! Nimelt saab seoses eesootava postipunktide ja -kontorite vähendamise ja kojukande koomale tõmbamise plaaniga veel vähem inimesi oma posti kätte koduvärava tagant. Selle asemel tuleb jalge alla võtta tee grupipostkasti juurde…

Vaata ka grupikas, kobarpostkast, kobarkäkk, postiljon Petškin, “The Postman Always Rings Twice”, postipoiss, Tikupoiss, Tiku ja Taku, Postikana, kanaaju, post-it, grupikalli, omnivoor, kägistusvõte, "Please, Mr Postman", kingitus kõige nõrgemale, otsepost, pakiautomaat, Linnuvabriku grupeering.