MAITSEAINEETTEVÕTE LINNAKODU Väikestes kogustes käsitööna valmivad kodumaised ja kohutavalt head indiapärased kastmed-karrid kodus soojendamiseks-valmistamiseks. Achar, vindaloo, saag, tandoori masala... tõeliselt mõnus kraam! Otsige Facebookist infot edasimüüjate kohta. Njämm!
LUMIKELLUKESED Tulevad ja annavad märku, et läheb paremaks, läheb ilusamaks, läheb lõbusamaks, läheb rohelisemaks.

WESTMANI ÄRI PANNAKSE KINNI Pood, mis oli aastaid Tallinna südalinna ainus lootusekiir, kui sind tabas öösel nälg, vajadus sukkpükste, šampooni ja assortiikarpide järele. Legendaarne city kauplus sulgeb aprillis uksed.

EESTI LAULU VAHEKLIPID Argiselt elu­olulised nagu „Õnne 13“, aga teiste näitlejatega, sära-, särtsu- ja värskete ideede vabad, kohati suisa piinlikud.

NÄDALA SÕNA: LIHA HÄKATON

Nõo lihakombinaadi uute lihatoodete konkurss. On ülimalt hea meel, et häkatonid on jõudnud ka lihatoodete maailma. ­Ootame järgmiseks hakk­liha IPOsid, marinaadi-start-up’e, idu-tapamajasid ning loomulikult eriti hinnalist ükssarvikufileed.

Vt ka tehnotalgud, nutitalgud, digimürgel, digisäru, maks, koodi­prõmm, koodium, sardell, progelus, raalinar, küberküpsetus, itikülv, ideeloomeüritus, marumuuk, taibutrall, loomesäru, hoosviibimine, leiuton, pekileib, Meat Loaf, rupskivorst.