TEENETEMÄRGID Õnneks on otsa saanud need ajad, kui ainult Riigikogu saadikuid, riigiametnikke ja diplomaate teenetemärkidega autasustati. Nüüd saavad ikka päris inimesed ka oma hea töö eest tunnustuse kätte!

HEAD EESTI DOKID KINOS Moonika Siimetsa „2 tundi õnneni“ ja Rainer Sarneti „Vaino Vahingu päevaraamat“ - kiirustage, ega head kraami kauaks jätku!

KÜLMUNUD PEENIS „See oli talumatu valu,“ teatas Soome sportlane kellel noks Pekingi suusamaratonil ära külmus. Sellest oli ka talumatult valus teada saada.

JULTUNUD RIIGIKOGULANE Kitsekarjus, endine Rahvusooper Estonia nõukogu liige, praegune taksojuht ja rahvasaadik Martin Repinski näitab sajal eri moel, missuguseid inimesi ei tohiks iial võimu juurde lasta.

NÄDALA SÕNA: SOOMETUMINE

Olukord, kus väiksem riik otsustab suure ja autoritaarse naaberriigi välispoliitika arvustamise asemel vaikida, et säilitada vähemalt formaalne riiklik iseseisvus ja poliitiline süsteem. Algselt tähendas Soome Vabariigi allaheitlikku suhet Nõukogude Liiduga. Praegu räägitakse soometumisest Venemaa ja Ukraina tulevikusuhteid silmas pidades.

Vaata ka Urho Kaleva Kekkonen, Talvesõda, Nostradamus, Vanga, „Siin Põhjatähe all“, musta makkara, venestamine, finlandiseerimine, peedistamine, vodka, Georg Ots, soovmõtlemine, konna keetmine, panetumine, "ida ime", YYA-leping.