HAPUKOOR TUUBIS Andekad leiutajad inimesed Tere innovatsiooniosakonnas on otsustanud hapukoore tuubi panna. Suur samm mugavuses edasi topsikutest, aga eriti kilekottidest.
ANAKONDA JA JÕEDELFIINIDE AMOUR Boliivias olla nähtud kahe jõedelfiini ja anakonda kohtumist, mis olla olnud pisut erootilist laadi. Kevad südames, ka loomariigis!

ÄREVAD AJAD HARIDUSES JA KULTUURIS Õpetajate Lehe eelarvet kärbitakse, kultuuriminister Terik ei leidnud lisaeelarves raha kultuuriasutuste erakorraliseks toetamiseks, ülikoolides suletakse õppekavu... Mis meist nii saab?

NOORMEES, SIIN TE JUBA OLITE! Tänavatele taas ilmunud tõukerataste hordid või õigemini inimesed, kes nende otsas sõidavad, eirates igasuguseid viisakus- ja liiklusreegleid. Lisaks näevad nad pulksirgena liueldes täiega totrad välja.

NÄDALA SÕNA: DIALOOGIPOLITSEI

9. mail Tallinnas Kaitseväe kalmistul märgatud korrakaitsjad, kelle roll on suhelda rahvarohketele kogunemistele ja meeleavaldustele tulnud inimestega. Dialoogipolitsei maandab meeleavaldajatega suheldes võimalikke arusaamatusi ja konflikte. Põhja prefektuuris loodi dialoogipolitsei grupp juba selle aasta alguses. Sarnaste ülesannetega politseinikud tegutsevad ka näiteks Leedus, Taanis, Rootsis ja Saksamaal.

Vaata ka mupo, kapo, dipo, pupu, täpe, abipolitseinik, moepolitsei, veebikonstaabel, märulipolitsei, "Dialoog ekraaniga", "Isolatsioonidialoogid", "Raudsaare dialoogid", Platoni dialoogid, "Karmeliitide dialoogid", "Vagiina monoloogid”, 112, “Better Call Saul”, väitluskunst.