Minu teisipäev algas rahvusvaheliselt. Äratasin üles mu kodu selle nädala külalise, Sunghoon Kimi, ning pakkusin kuuma Kuk-su suppi. Sunghoon on 38aastane finantsromantik Lõuna-Koreast. Olen Eestis kohanud templirüütleid, kes väidavad, et Eestile sobivad ainult kristlastest immigrandid. Hoon nimelt ongi kristlane, nagu kolmandik korealastest. Üks Ekspress Grupi endine audiitor töötab nüüd Slovakkias, ja muide, arvake, milline rahvus on leidnud tee Slovakkiasse, nii et Bratislava ingliskeelsed koolid on sunnitud selle rahvuse laste arvu igas klassis piirama. Korealased. Slovakkias on Kia tehas ja kümneid muid korea ärisid.

Keskpäeval joon teed Mark Leviniga, vana Levi juudisoo järglasega. Räägime ühest ajakirjast. Muuseas küsin, kas ta ei arva, et kui sionistid Iraani palju torgivad, siis võivad ettevaatlikumad juudid hakata Iisraelist ära kolima, sest Iraani hullud ei jäta rakettidega vastamata. Eesti võiks tagasi saada oma sõjaeelse juudi populatsiooni, ja vaimukaid inimesi oleks meile hädasti tarvis. 1930ndatel ostsid Saksamaalt põgenevad juudid Pärnu maantee maju üles, Laste Maailmast kuni Reval Cafeni Pärnu mnt 27. Mark Levin arvab, et ega Tel Aviv ikka Iraani pommitama ei lähe. Ütlen Markile, et lugegu Jerusalem Posti ja Haaretzit. Sõjaõhutamine käib täiega.

Kell 16 aga saabub rahvusvahelise päeva nael. Te ei kujuta ette. Ekspress Gruppi soovib külastada organisatsioon New European. Unitee ehk New European’i organisatsioon koosneb prohvet Muhamedi järgijatest, kes kahe-kolme põlvkonna jooksul on kanda kinnitanud 22 Euroopa riigis ning jutlustavad nüüd “meie ühist tulevikku”. Mis siis ikka, palun endaga ühineda kolleegidel Eesti Päevalehest ja Eesti Ekspressist, valmistame endile sildid “Present European”, külalistele “New European” – ja astubki liftist välja tosin türklast. Tutvustame Baltimaade suurimat ajakirjandusorganisatsiooni ning türklased võtavad istet siltide “New European” taha.

Need on meie kaaslased mitmekesises Euroopas, ja nad on veendunud, et nad on ka Baltimaade tulevik. Kuidas siis muidu? Türklased on tegusad, kõik mustades ülikondades, esindavad peeneid IT- ja tehnikafirmasid. Tutvustame neile Eesti religioonide seisu (ametlikult ruulib vene õigeusk, tegelikult aga radikaalne materialism). Mis puudutab Eesti valitsuse immigratsioonipoliitikat, siis leiab Uue Euroopa ehk Unitee president Adem Kumcu ainult ühe sõna: “suicidal” – “enesetapjalik”. Tuleb nõustuda.

Keegi meile siia ju kolib, keegi hakkab sõitma neil ringteedel ning töötama nendes haiglates. Kuid kes? Hakkame siis valikutest rääkima, enne kui valik ise oma kohvrid lahti pakib. Kõigile minu teisipäeval kohatud inimestele võiks minu poolest kohe passid kätte pista.

Digilehes fotod Ekspress Grupi kohtumiselt organisatsiooniga New European.