Minus kinnistub tõdemus, et homode õiguste eest võitlejad provotseerivad avalikkust — et saada kinnitust, kui sallimatu ja vihkav on eestlane. Et leida õigustust ja raha oma lõputuna näivaks võitlusteeks.

Mu heade kolleegide seas on mitmeid homoseksuaale. Nendega koostöötamiseks ei vaja ma mingeid kõlavaid ja kulukaid kampaaniaid. Ma pole iial arvanud, et inimest ja tema oskusi võiks hinnata läbi seksuaalse sättumusefiltri. Need, kes püüavad sel kombel filtreerida, ei tea vist ise ka täpselt, kummal pool nad tegelikult on.

Suhtumist homodesse saab parandada ainult ühel viisil: Eesti homoseksuaalsed tipp-poliitikud, ettevõtjad ja meediategelased, tulge kapist välja! Pole kellegagi midagi hullu juhtunud, kes seda teinud on.

Seni, kuni homode nimel trallitab avalikkuse ees kummaline võitlussalk, ei muutu midagi, tehtagu kampaaniaid palju tahes. Maksumaksja rahaga saaks rikastada palju olulisemaid teemasid ühiskonnas — mis puudutavad enamikku.

Hea võimalus kapiuste avamiseks on tuleva aasta 24. veebruaril toimuval pidulikul Vabariigi aastapäeva vastuvõtul. Ilmuge avalikkuse ette oma tegeliku eluga ja kõigil on lihtsam!