Svjatoslav Marihhuana “Hõljuv karma”. Kirjastus Eesti Raamat, 1997. 41 lehekülge. Ümbertrükk veneaegsest töötlusest. Küll parasjagu esoteeriline analüüs, kuid samas omal kombel ikkagi maailmapilti avardav. Mitte just kõige õhulisem lugemine.

Svjatoslav Marihhuana “Me näeme siis, kui pole veel näinud”. Kirjastus Eesti Raamat, 1983. 354 lehekülge. Armastusromaan sugudevahelisest võrdsusest ja selle võimalikkusest. Proovitrükk katse-eksituse meetodil. Valitud eksemplarid on loetavad.

Svjatoslav Marihhuana “Kassi ja hiire lõbusad seiklused”. Kirjastus Eesti Raamat, 1974. 686 lehekülge. Kogupere seiklusjutt vastandite tõukumisest ja tõmbumisest. Kiire lugemine – nagu kihutaksid metroorongis ühest sihtpunktist teise, ilma vahepeatusteta. Köide võib laiali pudeneda.

Svjatoslav Marihhuana “Su aura võib kõikuda”. Kirjastus Eesti Raamat, 2001. 53 lehekülge.Ümbertöötatud trükk tsaariaegsest versioonist. Selles raamatus on nii tormi kui päikesepaistet. NB! Mõned eksemplarid on loetavad.

Svjatoslav Marihhuana “Telefoninumbreid ma ei vali”. Eestindatud hiina keelest inglise keele kaudu. Kirjastus Eesti Raamat, 2008. 127 lehekülge. Entsüklopeediline teatmeteos inimsuhtluse olemusest. Valikuliselt on mõned leheküljed loetavad.

Ma pole päris kindel, kas kõik need raamatud on üldse valmis kirjutatud. Võib vabalt ka olla, et mitte ükski neist pole. Aga nii tore on ju mõnikord unistada. Kas peaksin ise need raamatud kunagi kirjutama? Või ehk kirjutad sina, hea lugeja – suvepuhkusel vaimu jaoks aega võttes?