Reformierakonnal kulus seitse aastat võimul olemist, et jõuda faasi, kus nemad teadsid kõigest kõike. Praegu võimul oleval seltskonnal läks ainult seitse kuud, et samaväärne intellektuaalne kõrgvorm saavutada.

Ja kohe Tallinna ühistupanga artikli all teine lugu, kus minister Urve Palo õpetab omakorda ettevõtjaid, kuidas ettevõtlust teha. Ärimehed, ärge mulisege, minister teab paremini.

Kriitikutele on nii Palol kui Tallinna linnametnikel üks vastus: teie jutt on poliitiliselt motiveeritud.

Nii on. Ardo Hansson ei tea majanduse käekäigust mitte kui midagi. Ministrid teavad. Audiitorid ei tea maksudest mitte kui midagi. Ministrid teavad. Kindlustusfirmad ei tea kindlustusest mitte kui midagi. Ministrid teavad. Ärimehed ei tea ärist mitte kui midagi. Ministrid teavad. Jüri Mõis ei tea pangandusest mitte kui midagi. Abilinnapead teavad.

Reformierakonnal kulus seitse aastat võimul olemist, et jõuda faasi, kus nemad teadsid kõigest kõike. Praegu võimul oleval seltskonnal läks ainult seitse kuud, et samaväärne intellektuaalne kõrgvorm saavutada. Kiiduväärne seegi, et üle pika aja käivad Tallinna ülalinn ja all-linn oma sõnumis ühte jalga: meie teame!