...on Otepää kandis kiiruse ületamise eest kinni peetud liikleja, kes kirjutas oma seletuskirjas: “Pean oma käitumist põhjendama /---/ majanduslangusest tingitud soovist pidurdusenergia arvelt kütust säästa!”


Nädala Twitter:


“Chuck Norris ei vaja Twitterit. Ta jälgib sind juba niigi!”


Nädala nupumehed...


...on vennad Oleg ja Andres Sõnajalg, kes annavad retsepti, kuidas raskeid aegu üle elada: “Ostsime (Floridas) oksjonilt tuliuusi avariilisi autosid, tegime need ise korda ja müüsime teisel oksjonil maha.”


Nädala nõmedus...


...on ihnsad infoportaalid, mis ei anna otsitava teenusepakkuja veebikülje aadressi, vaid ainult telefoninumbreid ja füüsilisi aadresse. Nii talitavad nt turismiweb, privatinfo.ee, aareinfo.ee, reisid24.ee jpt. Hei, “infopakkujad”! Ärgake üles, käes on e-sajand ja veebiaadressi mitteavaldamine on sama hea kui väärtegu. Veebiaadresside avaldamine tuleb seadusega kohustuslikuks teha!


Nädala retrotsitaat:


“Sel aastal sulgesid oma interneti koduleheküljed Eesti president Lennart Meri ja ekspeaminister Tiit Vähi. Nendele kodulehekülgedele saadeti tihti halvustavaid märkusi ning isegi pornopilte.” BNS, 21. august 1997.