lk 3–5 UUDISED: Kosmikud puhkusele – tegelikud põhjused; 3Pead annab detsembris tõesti plaadi välja?; Radari järgmised live’id alles Jazzkaarel?; kirjanik ja indimees Jan Kaus teeb jälle bändi – võtab tõsiselt?; Goulding Tallinna; A Valsi debüüt ilmub, aga kes välja annab?

lk 6 – ANKEET: Niels Kinsella – 27. nov Tapperis esinev God Is an Astronaut

lk 7–8 TULEVIKUTÄHED: 1. Merili Varik – Agent M-i ja Sõpruse Puiestee taustalaulja goes soolo 2. MC Typicalflow – Tallinna räppar, Peterburi plaadifirma Lucky Time all. 3. Quarah – Eesti bassi värske talent (toim. Ats Luik)

pikemad artiklid

lk 9 – DISKO-EDITITE BUUM EESTIS: Käärkäsi, Raadio Kohila, Tursk “pilastavad” hispterite rõõmuks ENSV-aegset poppi (Erik Morna)

lk 10 – SINU VALINUD MA: Tõnis Mäe ja Kärt Johansoni ühine album ei ole esimene “paarikese” ühine teos Eesti muusikas (Berk Vaher)

lk 11–12 MIHKEL KLEISI PÕRANDAALUNE ELU: eksprogerokkar on üliproduktiivne ja teeb rahvusvaheliselt ilma kui Ratkiller (Janar Ala)

lk 14–18 KAANELUGU – PEDIGREE: miks meil seda bändi ikka veel vaja on – Tristan Priimäe in-depth intervjuu-portreekas; sidebaar 1: Pedigree varased kassetid on ikkagi parimad (Kiwa); sidebaar 2: mis on saanud Pedigree eksliikmetest

lk 20–22 TIPP-KÜMME: Eesti roki parimad kitarrisoolod (Tõnis Kahu)

lk 23–25 VIIRASTUSED MINEVIKUST: ootamatult albumiga välja tulnud punk-legendi Ajutine Valitsus lühike ja tuline ajalugu (Niineste)

lk 27–28 WTF: milleks meile kümneid erinevaid noortebändide konkursse + konkursside välimääraja (Valner Valme)

lk 35–38: PÄKAPIKUDISKO ON ELUS: uus generatsioon tümpsumeistreid usub endiselt eepilisse paugutamisse (reportaaž pubidest + intervjuud + põhitegijate miniportreed; Siim Nestor)

lk 30-45Arvustused

PLAADID: numbri tähtsaim plaat: Swedish House Mafia (Aleksander T Yostafa) + Deftones, Pedigree, Holly Herndon, Soft Moon, Liisi Koikson & Vaikne Esmaspäev, Christina Aguilera, Soundgarden, James Ferraro, Green Day, Crystal Castles, El Perro Del Mar, Mustonen + Sooäär, Steve Hauschildt, One Direction, Rolling Stones, Kali Briis, Maesma, Vaido Neigaus, Brian Eno, Clinic, The Weeknd, Kedrick Lamar, Andy Stott, Prince Rama, Heavy Metal Perse, HIM, LA Vampires & Maria Minerva, Ajutine Valitsus

KONTSERDID: numbri tähtsaim kontsert: Chick Corea (Villu Tamme), Club Niubi, Katatonia (Rootsi), Cooly G (UK), Accept (GER), Kosmikud ja Viikate, Rainday Station ja Neon Noir.

lk 46: plaadifirma profiil – intervjuu ewerteid jne väljaandva Läti firma I Love You Records bossiga (Varts)

lk 47: Tehnoloogia – Minu uus aparaat: helipult i-Padis – see on võimalik

lk 48: VIIMASED SÕNAD: miks ma armastan Nõukogude estraadi (Janek Murd)

*

See on ilus, aga kasutu fantaasia. Sellist ajalehte-ajakirja ei sünni Eestis enam mitte kunagi. Ja ometi – sellise väljaande kokku panemiseks voolaks teemasid kokku iga nädal. Praegune muusikaelu on kordades kirjum ja tihedam ning maailm väiksem kui 90ndatel, ajal, kui viimati sedasorti väljaandeid Eestis trükkida prooviti. Siis oli vist ka üleüldine majandusseis kehvem, kuigi uljam ja julgem, nii hoolega raha ei loetud.

Ja ega see pole üksnes popmuusika, mille sündmuslik elu intensiivsem, kuid kanalit, kus seda sihipäraselt kokku võetaks, ammu enam pole ja ka internetiväljaanded ei suuda entusiasmi pealt tööd tehes kõike kirja panna ja diagnoosida. Kui popkultuuri peale veel jääda, siis millal ilmusid viimased elustiili/trendiväljaanded? Ja ometi on ka hipsterite programm disainist filmikunstini märksa vilkam kui näiteks Ekspressi lisa Magneedi aegu.