Ja lähipäevil jõuab Kuu Maale väga lähedale,mis omakorda toob kaasa üleujutusi. Ja päikesetormid pole ka enam kaugel – nende tulemusena lendavad uppi elektri- ja veebisüsteem. Ja vulkaanikraatrid avanevad, komeedid puistavad meile kaela kosmilist ehitusprahti…

Teadmamehed seletavad, et just niimoodi valmistubki maa 2012. aastal saabuvaks maailmalõpuks. Ent see ei saa olema armageddonlik häving, vaid vibratsiooniline hüpe, mida meie planeet on parasjagu sooritamas. Saabuv ajastu, mida kosmiliste peenvibratsioonide spetsialistid nimetavad Veevalaja ajastuks, tuleb senisest hoopis parem.

Ka mina olen sattunud viimasel ajal kirjanduse otsa, mida skeptikud uhhuunduseks nimetavad. Aga skeptikud oma “teaduslike seletustega” ongi see kurja juur! Selgitan lähemalt kellegi Rumeenia psühholoogi Aryana Havah’ teksti abil (“Inuaki – reptiil minu sees”). Tema toob Maa tuleviku kohta kindlaid teateid Orioni naabruses asuva planeedi Inua elaniku suu läbi. Põhimõtteliselt, jah, maailma lõpp on ukse ees. Ent karta pole midagi, pärast kosmilist hüpet saab elu Maal olema kordi parem kui seni. Liigume parema, hingelisema, rahulikuma maailma poole. Sõdade, konfliktide, negatiivsete mõttevormide-energiate aeg on läbi. Uues ajastus puuduvad vihkamine, hirm ja meeleheide.

On ka viimane aeg, maailm on tõesti väsinud vihkamast. Ent kas uude ajastusse sõudmiseks läheb inimestel endil ka mingeid teadmisi (lisaks ujumisoskusele) vaja? Jaa, mitte igaüht ei võeta heasse uude ilma kaasa.

Rohkemat polegi tarvis, kui end mõtete tasandil ümber häälestada, soovitab kõrgemale arenguastmele jõudnud saadik teiselt planeedilt. “Keegi nagu lülitaks meie mõistuses sisse valguse – hakkame maailma teistmoodi tajuma ja mõistame Tõde lõpuni.” Aga kuidas see käib, pärib psühholoog murelikult.

Konkreetselt: tuleb iga päev teha seda, mis muudaks meid heatahtlikumaks ja targemaks. Kogu nõks seisneb enesearengus – kui inimkond seda teadvustab, siis sujub kõik raskusteta. Meil on vaja kuulata oma hinge. Igal hetkel on vaja mõelda vabadusele, muutustele, armastusele. Mõistagi on meie teele veeretatud hulganisti karisid, mis inimloomuse harmoonilist arengut pärsivad. Need on: televisioon, raha, religioon, kool ja rämpstoit – kui loetleda vaid mõningaid tulnuka paljastatud arsenalist. Massimeedia muudab inimese tuimaks ja lodevaks, raha teeb närviliseks ja kurjaks, religioon kuulutab ausa eetika ja moraali asemel juba ammu surnud dogmasid, koolis tambitavad faktiteadmised tapavad intuitsiooni ning loovuse ning rämpstoidus sisalduvad e-ained mürgitavad organismi.

Ja selle kõik on meile kaela saatnud kosmilised pahalased ühelt teiselt planeedilt, kelle eesmärk on inimkonda vaimses orjuses hoida. Nüristatud vaimuga oleme kolonistidele just meelepärane orjarahvas. Nad manipuleerivad meiega hirmu kaudu, provotseerides paanikat, vihkamist ja materialismi. Nad võtsid ära meie iseseisva mõtlemise võime, eelkõige aga tühistasid intuitsiooni kui reaalselt eksisteeriva meeleorgani. Millega muidu seletada seda, et inimene on nõus uskuma keda kuradit, aga mitte iseennast?

Mina ulmekirjanduse võhikuna võtsin teksti väga tõsiselt. Või mis ulmet selles nii väga ongi. Sööge puhast toitu, usaldage oma sisehäält ning ärge laske halbadel inimestel oma tuju rikkuda!

…Uue vibratsiooniga kohanemiseks kulub vaid mõni aasta. Inimesed teadvustavad lõpuks, et nad on iseenese peremehed – ja olemegi vupsanud tuhandeaastasesse rahuriiki. On ka võimalus, et vibratsiooniliseks hüppeks vajalikku kriitilist massi normaalselt mõtlevat-tundvat-tegutsevat maalaskonda ei koguta kokku, et suurem osa ei viitsi endaga tööd teha. Siis rakendub Universumi plaan b: kõik see jama – sõjad-vargused-korruptsioon jm – jätkub. See oleks küll kohutav.