Uni ja huumor

Parim ravitseja, raskuse leevendaja ja uue energiaga täitja on kosutav uni ja eluterve huumor.

Elu lastega

Ei kujuta elu ilma nendeta ette. Neljase ja seitsmese tütre kasvamine, iseenda arenemine nende kõrval, nende vajaduste tunnetamine ja loomulikkus – kuidas anda edasi õpetusi ja teadmisi, jättes lastele oma tee ja valikud.

Eesti Pops R2-s

Seitsmeaastane raadiosaade, mis on toonud minu ellu palju uut ja seniavastamata muusikat. Vajadus ja huvi hoida kätt pulsil, mis toimub praegu ja toimus varem Eesti muusikas – põranda all ja peal, levi- ja süvamuusikas. Seda on õnnestunud koos Erkki Teroga iganädalaselt raadiokuulajatega jagada ja lõppu veel ei paista.

Fantaasia

Parim võimalus liikuda ajas ja ruumis, kujutada ette muidu võimatuid olukordi. Vabastav abimees ka muusika tegemisel – näiteks tegin oma Telliskivi stuudios muusikat, mida hiljem kuulatas arvati, et see on tehtud üksinduses kuskil mere ääres ja vaikuses.

Vabadus fantaseerida seniks, kuni ei sekkuta meie aju kontrollimisse – osa tuleviku tehnoloogiaid hirmutab.

Soundtrack’id

Eesti film kinos hoiab mind kursis, mida ja kuidas teevad kolleegid tänapäeval. ERRi fonoteek, ETV/ETV2 toovad minuni varasalve. Samuti inspireerib muus maailmas toimuv, naudin vanemaid ja nüüdisaegseid heliribasid, nii iseseisvalt kui ka filmi teenistuses olevatena.