Muutus tuli üsna järsku kolme aasta eest. Nii kinnitavad Ekspressile kaks toitlustusäris tegutsevat inimesed, kes teema delikaatsust arvestades oma nime all esineda ei taha.

Kuid selles on nad ühel meelel, et kolm aastat tagasi hakati vastuvõttude jaoks nõudma aina enam veganroogasid ja -suupisteid ning see on olnud tõusev trend. Standard olevat nüüd selline, et kui on tegemist loomeinimestele korraldatud üritusega, peab puhtalt taimetoitu olema liudadel umbes pool. Mõni ei taha oma praetud baklažaani ja hummust näha singirullide või kilude lähedalgi. „Kunstiinimesed on ju sellised eriti tundlikud,“ tähendab üks toitlustaja toonil, milletaolisega sageli räägitakse kodutust kassipojast. Teine catering’i vallas tegutseja ütleb, et osaliselt või lausa täies mahus vegan-pakkumist tahab temalt iga kolmas klient.

Avalehele
498 Kommentaari
Loe veel: