2014. aastal polnud Telliskivi loomelinnak veel nii suur kui praegu. Kuigi vanas tehasekompleksis pesitses juba aastaid PÖFFi "peakontor" ja mõne aasta eest oli sisse kolinud ka Tallin Music Week, siis tänavalt vaadates paistis vaid rusuv, hall ja lagunev nõukaarhitektuur.

2018. aasta pildilt suisa õhkub vahvlite ja käsitööõlle lõhna! Ja kuhu kadusid raudteerööpad?!

Mere puiestee

Tallinlased, vaadake 2011. aasta pilti sellest kohast. Kas tunneksite selle täna ära?

Kentmanni tänav

Pilvelõhkuja kanajalgadel on kerkinud, poed on muutunud, liikluskorraldus samuti. Aga puud on ju ometigi alles!

Pirita tee

Puudefrondi taha on kerkinud miljonivaatega korterelamud.

Ülemiste keskus ja T1

2011. aastal oli Ülemiste keskus alles pisike ja rahvas taastus masust. 2018. aastal jagub neid nii laienenud Ülemiste kui ka teisel pool raudteed asuvasse T1 keskusesse. Vähemalt mõni asi on jäänud samaks: valge auto teel.

Tornimäe tänav

2018. aasta alguses sai Tornimäe nimele väärilise lisandi - valmis Maakri ärikvartal.

Balti jaama turg

Selle üle, kui kallis peaks olema üks turg, võib ilmselt vaielda lõpmatuseni. Aga sellele, et uut Balti jaama turgu varasemaga võrreldes silm lihtsalt puhkab, pole ilmselt palju vastuväiteid.

Õismäe ring

2011. aasta Õismäe ringil hingasid kõik hõberemmelgad veel südamerahus. Ja 2018. aastaks oli vahepeal toimunu juba ajalugu.

Võrdlusmaterjaliks küsimus: kas rohelust jäi tõesti vähemaks?

Kultuurikilomeeter ja Lennusadam

Mahajäetud ja kriminogeensest tühermaast elamurajooniks, enamgi veel - selle piirkonna üle võib uhkust tunda!

Ahtri tänav

Tallinna Ahtri tänava hoonestuspiir on seitsme aastaga jõudsalt autoteele lähemale sammunud.

Kalarand

Imeline muutumine! Seal, kus täna on kahesuunaline Kalaranna tänav, mida palistab ühelt poolt eeskujulik kergliiklustee ja teiselt poolt värskelt valmiv (ja pidevalt täienev) elamupiirkond, oli 2011. aastal vaid väsinud garaažide rodu.

Ülemiste liiklussõlm

Liiklussõlm avati küll kummalise näitemängu saatel (peaosades Edgar Savisaar ja penoplastist transformer-Ülemiste vanake), valiti see 2014. aastal aasta betoonehitiseks. "Eesti võimsaim ristmikulahendus" näitab, "kui asendamatu betoon kaasaegses ehitusmaailmas on," märkis žürii esimees Aadu Kana.

Ja killuke ka Tartust: Eesti Rahva Muuseum

Muuseumi justkui lõpmatusse kulgev maja on sujuvalt saanud Tartu üheks sümboliks. Vaid seitsme aasta eest oli samas paigas heina kasvanud tühermaa, mis ainult teadjatele meenutas kunagist lennuvälja.