Sündmuste ettevalmistamisel on siinse meeskonna absoluutseks prioriteediks tagada korraldaja meelerahu, mistõttu võivad Swissôteli külalised ja koostööpartnerid olla alati veendunud, et nende sündmuste planeerimine on kindlates kätes.

Kuidas aitab Swissôteli tiim kaasa eduka firmapeo korraldamisele?

Alustuseks selgitab Swissôteli meeskond välja sündmuse korraldajaga tema soovid, vajadused ja eelarve, et kõrgetele standarditele vastavat parimat toidu- ja teeninduskvaliteeti pakkuda. Swissôteli meeskond on sündmuse korraldajale igal sammul toeks, jagades oma professionaalset nõu toitlustusest kuni ruumide valikuni. Kui ürituse formaat nõuab erilahendusi, aidatakse kasulike soovitustega ja arutatakse üksikasjalikult läbi kõik üritust puudutavad detailid.

Milline on meeskonna kogemus erinevate sündmuste korraldamisel?

Et praeguseks on rohkem kui kümme aastat eri suuruses ja formaadis üritusi korraldatud, on kogemuste pagas parajalt suur. Seda kinnitab ka meie püsiklientide hulk, kes ikka ja jälle oma üritusi just Swissôtelis peavad.

Kuidas on lood toitlustusega?

Firmapidude ja muude sündmuste edukus sõltub paljuski toitlustusest ning kahtlemata ei tohiks ürituste korraldamisel toidu kvaliteedi, samuti kohavaliku tähtsust alahinnata. Toitlustus on kindlasti midagi, mille üle Swissôtel võib uhkust tunda. Igal restoranil hotellis ja konverentsikeskuses on oma köök ja peakokk, kes tagavad maitsva ning peensusteni välja töötatud menüü. Palju on kiidetud ka Swissôteli konverentsitoitlustust. Road on restoranitasemel ning pakuvad suurepäraseid maitseelamusi ka banketi- ja konverentsiklientidele.

Millised on Swissôteli ruumilahendused?

Enamasti toimuvad ettevõtete firmapeod ja kliendiüritused kuuenda korruse banketi- ja konverentsiruumides, kus kõige suurem ruum mahutab kuni 500 külalist. Ruumid on multifunktsionaalsed ja vaheseintega eraldatavad, et kliendile maksimaalset paindlikkust tagada. Kuna konverentsikeskus on mugav ja praktilise disainiga, sobib see nii formaalsete konverentside kui ka pidulike vastuvõttude ning õhtusöökide korraldamiseks.

Lisaks saab kombineerida erinevaid sündmusi Swissôteli restoranidega.

Millist tunnustust on Swissôtel pälvinud ja mida see kliendile tagab?

Swissôtel on tulnud mitmel korral võitjaks maailmas tuntust kogunud auhinnagaladel World Travel Awards ja World Luxury Hotel Awards. Kindlasti aitab see kaasa ka firma enda maine kindlustamisele, kui nende üritused on korraldatud suure kogemuste pagasiga kohas, mis on samuti ka erinevate tunnustuste ja auhindadega pärjatud.

Jaga
Kommentaarid