Lummavad vaated vanalinnale, merele ja Süda tänava rohelusele – juba üksnes sel põhjusel saab Das Hausist parim paik, kus Tallinnas elada. Das Haus koosneb neljast eriilmelisest hoonest, mis kokku moodustavad ühtse terviku. Projekt valmib 2019. aastal ning kõik hooned valmivad korraga.

Uue värske hingamise saab ka kõrval asuv ajalooline Hõlmikpuu park.

Suurepärane asukoht ning rohked valikuvõimalused

Das Haus elamukvartal kerkib otse Tallinna tuiksoonele aadressidele Pärnu mnt. 29, 31, 33 ning Süda 4. Kvartali esimesele korrusele on planeeritud kaubanduspinnad ja restoran ning kõrgematel korrustel paiknevad esinduslikud 1-5 toalised korterid. Korterite valik on lai ning ideaalse lahenduse leiab nii koduostja kui ka investor.

Das Hausis saab end ühtmoodi hästi tunda nii mugavust hindav suurpere, linna melu nautiv noor või privaatsust ja rahu ihkavad vanemad inimesed. Südalinna parim asukoht garanteerib, et kõik vajalik asub käe-jala ulatuses.

Mugavaks parkimiseks rajatakse hoonesse 2-korruseline maa-alune parkla ning jalgratastele ka eraldi rattaruum.

Avarad terrassid ja privaatsus südalinnas

Das Hausi vaieldamatuks eeliseks on selle avarad terrassid ja rõdud, millelt linna lummavaid vaateid nautida. Terrasside suurused ulatuvad lausa 215 m2-ni. Nii mõnelgi Süda tn poole jääval korteril on ka oma privaatne õueala. See on eksklusiivsus, mis on südalinnas vägagi harukordne.

Ajatus ning kompromissitu kvaliteet

Das Haus korterite suured aknad ja kõrged laed toovad tuppa rohkelt helgust ning valgust. Interjööride läbivaks märksõnaks on ajatus ja pretensioonitus. Hinnatud sisearhitekt Meelis Pressi poolt loodud eksklusiivseid lahendusi iseloomustab põhjalik läbimõeldus ja kompromissitu kvaliteet. Nii materjalide kui ka kõige muu osas on kasutatud üksnes parimat.

Tippklassi tegijad

Das Haus modernse välisilme eest vastutab tunnustatud arhitekt Indrek Allmann ning sisearhitektuuri eest Meelis Press. Elamukvartali arendajaks on Novira Capital ning 0-tsükli ehitajaks YIT Infra Eesti AS. Nii nagu kõik teisedki suurprojekti kaasatud ettevõtted, on nendegi puhul tegu valdkonna vaieldamatute tipptegijatega.

Das Haus müügis olevate kodudega saab lähemalt tutvuda www.dashaus.ee.

Jaga
Kommentaarid