Õige toitumine ei anna soovitud tulemusi!

Täiuslikult proportsioonis figuuri ei ole võimalik pelgalt toitumisega saavutada! Keha “põletab” rasva sealt, kus see on kergesti ja kiiresti kättesaadav. Seega toitumisega reguleeritud kaalulangus on kuni 70% ulatuses ülakeha fookusega, samas vööst allapoole langeb kaal vaid 30% ulatuses!

Rasv “surve all” põlema!

Et kangekaelselt ladestunud rasv ning tselluliit kaoksid, selleks peab nad sõna otseses mõttes “surve alla panema”. HYPOXI® vaakumtehnoloogia stimuleerib keha probleemsete piirkondade vereringet, mille tulemusena ainevahetus kiireneb.

Intensiivne vereringe soodustab rasvkoe vähenemist.

Meie keha kasutab rasva esmalt nedest kehaosadest, kus on intensiivsem vereringe. Veri “haarab” rasvkoest rasvhapped ja transpordib need kütuse algallikana energia tootmiseks lihastesse. Järeldus: Mida parem on vereringe probleemsetes kehaosades, seda lihtsam on treeningu käigus rasvkude vähendada.

HYPOXI®-Meetodi 3 nurgakivi

HYPOXI® on innovatiivne figuuri vormimise meetod, mis koosneb järgnevatest elementidest:

• Vaakumteraapia (sarnaneb iidse kuputeraapiaga) ja Rõhuteraapia (sarnaneb kompressiooniteraapiaga)

• Madala intensiivsusega treening

• Toitumine

Range dieet ei ole vajalik!

HYPOXI® ei eelda ranget dieeti, küll aga on täisväärtuslik ja tasakaalustatud toitumine HYPOXI®-Meetodi lahutamatu osa.

Naha treening väldib naha vananemist!

HYPOXI-Dermology® on ideaalne meetod naha välimuse parandamiseks. Aega säästva 20 minutilise lõõgastava, samas intensiivse naha treeningu käigus pumbatakse vaakumi abil hapniku- ja toitaineterikas veri kudedesse, mis stimuleerib kollageeni ja elastiini loomulikku tootmist, see omakorda tugevdab naha struktuuri, parandab naha elastsust ja vähendab tselluliidi moodustumist.

Tänu näahapinnale tekitatud pulseerivale kompressioonile aktiveerub lümfisüsteem, mille toimel paraneb keha toksiinidest puhastumine. Nahk on inimkeha kõige suurem, tähtsaid funktsioone täitev ja Sind kõige rohkem paljastav organ, hoolitse oma naha eest HYPOXI-Dermology® abil!

HYPOXI® ABIL UNISTUSTE FIGUUR

HYPOXI®-STUUDIO PIRITA

Merivälja tee 24, 11911 Tallinn

HYPOXI®-STUUDIO SCALA CITY

Tartu mnt. 43, 10128 Tallinn

Broneeri tasuta proovitreening: www.hypoxi.ee

Jaga
Kommentaarid