Siiski on võimalik korraldada ideaalne firmapidu– selline, mis toimub mugavas asukohas koos suurepärase söögija joogivalikuga ning kaasahaarava meelelahutusega. Lahenduseks on bowling’u- ja piljardiklubi Ku:lsa:l, kel on muljetavaldav kogemus firmapidude korraldamisel ja kus kõige vajaliku eest on juba hoolitsetud – kogu firmakollektiivi ülesandeks jääb vaid ürituse nautimine. Hubased ruumid ootavad kas kesklinnas või vaid lühikese autosõidu kaugusel Viimsis. Kesklinnas Mere puiesteel asuva Ku:lsa:li kasuks räägib mugavus: tsentraalsemat asukohta pole võimalik leida ja kõik järelpeopaigad – baarid, kohvikud, diskoteegid – on tõeliselt lähedal. Viimsi võimaldab aga linnakärast pisut eemale jõuda, suureks plussiks on ka tasuta parkimine. Kui peole soovitakse kaasa võtta ka järeltulijaid, siis asub Viimsi Keskuse Ku:lsa:li kõrvalruumis väga vahva avastamisrõõmu pakkuv seiklusmaa MUUUV.

Meelelahutusena sobib bowling nii sõpradega harrastamiseks kui ka kolleegidega mõõduvõtmiseks. Miks mitte korraldada kaasahaaravad firmasisesed võistlused, kus parimatestparimad selgitatakse välja lausa igal aastal ja võitjaid premeeritakse rändkarikaga?Usinamad võivad väiksemate gruppidega kasvõi iga kuu või nädal harjutamas käia ning seeläbi ka omavahelist suhtlust tõhustada. Kaasaegsed bowling’u-rajad, hubane õhustik ja kõik vajalikud mugavused ürituse õnnestumisek son Ku:lsa:lis olemas.

Peale bowling’u saab mõlemas klubis mängida piljardit, kesklinnas ka lauajalgpalli ja õhuhokit. Mugavad baarid pakuvad nii privaatsemaid istekohti kui ka rikkalikku menüüd. Söögi- ja joogivalik on tõesti piisavalt mitmekesine, et tagada ka kõige nõudlikumate kolleegide meelerahu: suus sulavad salatid, pastad, suupistevaagnad ja snäkid, lisaks smuutid ja jäätisekokteilid ning muljetavaldav karastavate jookide nimekiri. Ja mitte keegi ei pea pärast koristama jääma!

Loomulikult arvestatakse Ku:lsa:lis ka erisoovidega, mistõttu tasub pidu varakult planeerima hakata ning oma soovidest ja vajadustest teada anda. Senised kogemused näitavad, et Ku:lsa:l ist lahkuvad kõik hea tuju ja meeldejäävate mälestustega.

Pane rmapidu veerema Ku:lsa:lis!

Viimsi: Sõpruse tee 15 | viimsi@kuulsaal.ee | tel 605 1101

Kesklinn: Mere pst 6 | mere@kuulsaal.ee | tel 661 6682

Jaga
Kommentaarid