Kalliduselt teisele kohale võib asetada neljanda seeria S-mudeli Diamond Rose iPhone 4S, mille on samuti kujundanud Stuart Hughes. Diamond Rose’i kaunistamiseks on kasutatud 500 puhast roosat teemanti. Apple’i logo on kaunistatud 53 äärmiselt haruldase teemandiga ja loomulikult on ka menüünupp kaunistatud särava kalliskiviga. Diamond Rose’i hind algab 6,5 miljonist eurost.

iPhone 3GS Supreme Rose’i korpus on tehtud plaatinast ja kaunistatud 75 veatu teemandiga koguväärtusega 97,5 karaati. Telefoni tagumisel osal on kasutatud 112 grammi 18karaadist roosat kulda ja Apple’i logo on kaunistatud 53 teemandiga. Menüünupuks on 7,1karaadine teemant. Hinnaliste vääriskivide kaitseks on telefoniga kaasas jaanalinnu jala nahast valmistatud turvis. Hind 2,4 miljonit eurot.

Kallimate telefonide tootjate hulka on alati kuulunud ka Vertu. Vertu telefonid ei ole lihtsalt sidevahendid, vaid elustiil. Vertu eesmärk on luua midagi erakordset. Iga telefon on valminud käsitööna Inglismaal. Materjalid on äärmiselt eksklusiivsed: titaan, rubiinid ja safiirid. Materjalid on hoolikalt valitud mitte ainult imetlusväärse välimuse, vaid ka tugevuse järgi. Vertu kasutab telefonide valmistamisel teisigi eksootilisi materjale, võimaldades kliendil luua just sellise telefoni, nagu ta soovib.

Vertu soetamisega avaneb terve uus maailm: personaalne ööpäevaringne teenindus, mis on ainult kõne kaugusel, ning erilised pakkumised, mida raha eest osta ei saa, nagu suurepäraste istekohtadega piletid suurtele spordimängudele, sissepääs privaatklubidesse ja kuulsate moemajade eksklusiivsetele müükidele. Ühtlasi annab Vertu kindlustunde, et tundlikumad andmed on kenasti turvatud ja ligipääs internetile alati tagatud.

Vertu eksklusiivseim mudel on Signature Cobra hinnaga 880 000 eurot. Telefone on valmistatud ainult kaheksa tükki ja selle on disaininud Prantsuse juveelitootja Boucheron. Telefoni äärtes looklev kobra on kaunistatud 439 rubiiniga, tema silmad aga kahe smaragdiga.

Jaga
Kommentaarid