Mitmed kasutajad soovitavad. Äpp on tasuta ja küllalt põhjalik. Rakendus on olemas nii Androidile, iOS-ile (iPhone) kui ka Windowsil töötavatele telefonidele.

Võimaldab õppida 13 keelt inglise ja nelja vene keele baasil. Keeltele lisaks saab Duolingo teiste rakenduste abil omandada ka muid põnevaid teadmisi.

Õppimine on mänguline ning alustada võib kümnest minutist ööpäevas. Tõsi küll, õppimisrõõm ja hasart on kerged tekkima ning ootamatult võime avastada, kui palju on ööpäevas kasutamata pausikesi, mis sobivad väga hästi paari uue väljendi õppimiseks.

www.memrise.com

Pakub nii tasuta kui ka tasulist õpet. Väga suur keelte valik. Eesti keele baasil saab õppida näiteks soome ja saksa keelt. Vene ja inglise keele baasil on valik väga lai. Olemas ka offline-versioon. Saadaval mobiilirakendus. Duolingoga võrreldes täiskasvanulikuma kujundusega.

www.lyricstraining.com

Kui oled inimene, kelle silmis süttib leek muusikat kuulates, võib see olla sinu tassike teed – tasuta keeleõppekeskkond kõigile melomaanidele.

www.quizlet.com

Tasuta harjutusvara keeleõppijale. Harjutamine ei eelda kasutajaks registreerumist. Iga registreerunu saab sõnade õppimiseks ise harjutusi luua. Kuna tase tõuseb päris kõrgele, soovitatakse seda ka keeleõpetajatele. Saadaval mobiilirakendus.

www.spellic.com

Võrreldav Quizletiga tasuta harjutusvara keeleõppijale. Harjutamine ei eelda kasutajaks registreerumist. Iga registreerunu saab sõnade õppimiseks ise harjutusi luua. Soovitatakse ka keeleõpetajatele.

Lingvist

Eestlaste loodud äpp. Pakub võimalust õppida inglise või prantsuse keelt. Väga lihtne alustada – logi kasvõi Facebooki kaudu sisse ja harjuta. Mõnekümne sõna kordamine päevas arendab keeleoskust kiiresti, aega kulub selleks alla poole tunni.

50languages.com

Nagu nimigi ütleb, on keelevalik poolesaja jagu lai. Sobib nii Androidile kui ka Apple’ile. Tegijad väidavad, et sada nendega veedetud tundi tagab elementaarse keeleoskuse.

Siinne loetelu on ainult väike subjektiivne valik internetis leiduvatest võimalustest. Kusagilt alustades on kerge edasi liikuda. Oluline on alustada ning sellest rõõmu tunda!

Oma Äri äpitoimkond



Jaga
Kommentaarid