Põnevad kostüümid teevad palju nalja

Üks hea võimalus väiksem ja privaatsem pidu lõbusaks muuta on kostüümid. Esmapilgul totakana mõjuv päkapikumüts aitab argirutiinist lahti murda ja end vabamalt tunda. Ei saa ju ometi tõsiseks jääda, kui sinu ülemus ilmub peole põhjapõdrasarvede ja punase ninaga. Kes on tagasihoidlikum, siis lõbusam jõulupiltidega lips toob ikka vaheldust.

Jõulud on pidulik aeg

Kui teemapeod ja kostüümid ei ole päris teie kollektiivi tassike teed ja eelistate pidulikumaid sündmusi, on jõulud suurepärane aeg, et otsida kapist välja sädelevad kleidid ning ülikonnad. Korraldage tõeliselt glamuurne üritus, kus kõrvu hellitab kvaliteetne muusika ja kodustele verivorstidele pakuvad meeliülendavat vaheldust peened à la carte'i road.

Tehke koos midagi head

Peale lõbu ja nalja on ju jõulud ometigi andmise aeg. Tehes koos töökaaslasega kellelegi head, poeb hinge soe tunne ja andmisrõõm. Arutage isekeskis läbi, kellele soovite ühise jõulukingi teha ja ühendage jõud. Kusjuures kingitus ei pea olema rahaline, ka ainult aega panustades saab kellegi jõulud väga rõõmsaks muuta.

Värske õhk teeb tuju heaks

Ei tasu arvata, et sportlikud ühistegevused peaksid jääma ainult suvepäevadele. Talv pakub võimalusi õues toredalt aega veeta, eriti kaunis on see siis, kui maas on paks lumevaip. Jõuludegi puhul võib linnatolmu jalgadelt pühkida ja sõita looduskaunisse kohta, kus võtta ette värskendav matk ja nautida loodust ning pärast seda juua soojenduseks termostassitäis sooja glögi või kakaod.

Looge kontoriseinale mälestusi

Kui olete juba otsustanud üheskoos midagi ette võtta, olgu see kasvõi lihtne kokkusaamine, et soovida häid jõule ja pisut pidulikumas keskkonnas klaase kokku lüüa, ei tasu lasta sel mälestusel hääbuda. Pidudel tehakse ikka pilte, aga miks mitte korraldada lõbus fotosessioon professionaalse fotograafiga? Kui riputada meeleolukad hetked puhkeruumi seintele, on tulevikuski hea töökaaslastega meenutada, kui tore pidu oli.

Jaga
Kommentaarid